Renovere bad

5 tips for deg som skal renovere badet

Når du planlegger en baderomsrenovering, er grundig planlegging og budsjettering nøkkelen til suksess. Bruk Svedbergs tegneverktøy for å visuelt planlegge ditt nye bad i 3D, og sørg for å ansette profesjonelle håndverkere for å sikre kvalitet og våtromssikkerhet. Velg også holdbare og miljøvennlige alternativer for baderomsmøbler og installasjoner som ikke bare reduserer miljøpåvirkningen, men også langsiktige kostnader.

Poem og Skoga

Det handler om design, fleksibilitet og nå også oppbevaring.

1. Planlegg nøye og sett opp budsjettet

Begynn med å lage en detaljert plan før du starter baderomsrenoveringen. Hvordan ser rommet ut? Skal du ha et helfliset bad eller våtromsmatte? Dusj eller badekar? I planleggingsfasen bør du også sette opp et realistisk budsjett. Inkluder kostnader for materialer, møbler, arbeidskraft samt uforutsette utgifter og en buffer for overraskelser som kan oppstå under baderomsrenoveringen.

Bruk Svedbergs tegneverktøy hvor du kan tegne ditt nye bad i 3D og velge både overflater og baderomsmøbler.

Poem

Tegn badet

Bygg badet ditt allerede i kveld. Med noen tastetrykk kan du enkelt planlegge hvordan du vil ha det. Når du er ferdig, Lykke til!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Ansett profesjonelle håndverkere

Tenk på å ansette profesjonelle snekkere, rørleggere og elektrikere når det er på tide å starte med baderomsrenoveringen. Da sikrer du at renoveringen utføres på en korrekt måte i henhold til gjeldende bransjeregler, og at du får et våtromssikkert bad.

Mange av våre forhandlere kan hjelpe deg med å renovere badet og installere baderomsmøblene dine. Søk etter din nærmeste Svedbergs-forhandler og be om et pristilbud.

Poem

3. Velg miljøvennlige og holdbare alternativer

Investér i baderomsinnredning av høy kvalitet som er laget av holdbare materialer. Med holdbare baderomsmøbler får du et bad som både varer lenge og har en lav miljøpåvirkning. Svedbergs' svenskproduserte baderomsmøbler har garanti opp til 20 år, noe som gjør at du får baderomsmøbler som varer veldig lenge.

Tenk på å installere vannbesparende blandebatterier til servant og dusjområde for å redusere vannforbruket, som både er bra for miljøet og reduserer vannkostnadene dine.

Intro

Vår katalog

I vår katalog Bad & Rom finner du hele produktutvalget. Bla gjennom katalogen online eller besøk en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Velg riktig størrelse på møblene

Når det er på tide å velge baderomsmøbler, sørg også for å velge møbler som passer baderommets størrelse. For store møbler kan få badet til å føles trangt, og for små møbler kan gjøre at badet ser uproporsjonert ut.

Velg baderomsmøbler som passer din personlige stil, og tenk på å velge møbler som både er funksjonelle og som kompletterer hverandre.

Epos
Epos

For det mellomstore til det store badet

5. Maksimer plass med oppbevaring

Velg møbler som ikke bare ser bra ut, men som også er funksjonelle og passer dine behov. Tenk på å velge baderomsmøbler med god og smart oppbevaring for å holde badet organisert. Med speilskap over servantskapet, høyskap og dusjoppbevaring kan du maksimere oppbevaringsplassen i badet.

Poem
Divider
Poem baderomsmøbel i brun ask med sideoppbevaring

Tips og råd for ditt nye bad

Vurderer du å pusse opp badet? Veien til et nytt bad kan føles lang, men resultatet blir ofte fantastisk.

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.