Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Våre møbelserier

Fem ulike stiler som gjør det hyggelig og enkelt å finne noe som passer for nettopp din smak og dine behov. Kjenn etter, hvilken stil er du?

Forma

Forma har vært en suksess helt siden serien ble lansert. Det skyldes delvis formgivningen og delvis at mulighetene føles uendelige. En enkel og stilren design. Skandinavisk stil som føles like moderne og rett år etter år.

DK

Møbelserien DK setter fokus på estetikk og funksjon. Serien har en design som kombinerer trefølelse med hvitt for å understreke det lyse og luftige skandinaviske uttrykket.

Stil

Rette og rene linjer i klassisk design med to forskjellige uttrykk i fronter med ramme eller fas. En tidløs møbelserie som skaper harmoni og trivsel på badet. Og som vanlig når det gjelder baderomsmøblene våre, er det mange valgmuligheter.

Skapa

Et baderomsmøbel i metall som tåler ordentlig tøffe tak. Praktisk, pent og solid. Perfekt også for mindre baderom.

Intro

En badrumsmöbel av plåt som tål riktigt tuffa tag. Smidig, snygg och solid, perfekt också för de mindre badrummen.

SiD

Utpreget. Uten å føles fremmed. Anpassningsbar. Uten å miste sin identitet. Vår nye baderomsserie SiD gir tankene albuerom.Setter ideer i bevegelse. Ingenting er tatt for givet. Alt er unikt. Eller akkurat som vanlig. Du bestemmer.