Våre dusjer

Vi sier ofte: Jeg skal bare ta en dusj. Ettersom vi i gjennomsnitt tilbringer to døgn i dusjen i løpet av et år, kan det være verdt å tenke nøye over valget av dusj. Men også av en annen grunn: Med tanke på de 363 døgnene da du ikke står i dusjen, er det også et poeng at den skal være ordentlig fin å se på. Og forsterke den følelsen du ønsker å ha på badet. Noe å tenke på, eller hva?

Langfoss

En av fjorårets store nyheter. Og for en mottakelse denne dusjserien fikk. Den nytenkende formgivningen, der Norges høyeste fossefall er inspirasjonskilden. Mye glass har skapt en luftig og litt luksuriøs hotellfølelse. Og det bølgeformede tekstilet bidrar til trivselen. Prikken over i'en var da Langfoss fikk den prestisjetunge utmerkelsen Red Dot Award. Det fins bare to måter å oppleve Langfoss på. Enten drar du dit, fem kilometer sydvest for bygda Fjæra i Åkrafjorden. Eller så åpner du døren til badet.

Dusjenes dusj
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss

180°

De store glassflatene gir et luftig og eksklusivt inntrykk. Formgitt for deg som ikke vil velge, men som verdsetter både det estetiske og det funksjonelle. Alt kan fås måltilpasset nøyaktig etter egne ønsker. Det er en drøm hvis du har skråtak eller vil ha en løsning som går helt opp til taket. Industridekor gir et råere uttrykk og et industrielt preg. Velg selv detaljer som smelter inn eller skaper kontraster.

Gir et luftig og eksklusivt inntrykk
180°
180°
180°
180°
180°
180°
180°

Skoga

Dette er et dusjsortiment som løfter og rammer inn med et formspråk som det er lett å like. Skoga er et moderne og stilrent valg uansett hvilken variant du velger. Det spiller mindre rolle om baderommet har uvanlige mål, om det er høyt under taket eller om alt er helt normalt, det finnes alltid en Skoga. Du kan til og med få enkelte modeller med høyden 225 cm. Dessuten inngår mange smarte detaljer.

Formspråk som forfiner
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga hörndusch i klarglas
Skoga vikdusch med svarta profiler
Skoga hörndusch i frostglas

Kran

Å velge riktig blandebatteri/kran er ikke helt enkelt. Derfor har vi gjort jobben lettere for deg ved å presentere et sortiment som passer godt med våre øvrige produkter. Det handler om stil, funksjon og formgivning. Kan det bli enklere?

Duschblandare och takduschar

Stuor takdusj pakke

Som et behagelig fossefall. Takdusj på Ø40. Inklusiv termostatbatteri og hånddusj.

kr 11 590

Gå til produkt

Yding takdusj pakke

Komplett takdusjpakke. Inklusiv termostatbatteri og hånddusj.

kr 7 990

Gå til produkt

Spika dusjpakke

Dusjpakke inklusiv hånddusj og termostatbatteri . 150cc/160cc.

kr 4 930

Gå til produkt

Spika badekarpakke

Badekarpakke inklusiv hånddusj og termostatbatteri med dreibar badekartut. 150cc/160cc.

kr 5 530

Gå til produkt

Spika termostat

Termostatbatteri inkl. 3-funksjons hånddusj.

kr 3 690

Gå til produkt

Spika badekarkran

Badekarbatteri med dreibar tut som gjør det enkelt å styre vannet fra badekartuten til hånddusjen.

kr 4 290

Gå til produkt
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.