Speilskap for alle baderom

Det indre og det ytre er like viktig. Våre speilskap kombinerer både form og funksjon og dermed passer de til mange ulike baderomsstiler. Velg mellom ulike bredder, justerbar LED-belysning eller et speilskap med åpen oppbevaring. Du kan også kombinere ulike modeller og sette ditt eget preg på baderommet.

Stilrent speilskap med regulerbar belysning

Vårt speilskap Skuru kombinerer stilren skandinavisk design med avansert justerbar LED-belysning. Speilskapet har en dimbar fargetemperatur på 2700–6400 kelvin som du justerer med en dreiebryter på speilskapet. Med flyttbare og herdede glasshyller får du plass til det meste i skapet og med vårt EasyMount-oppheng blir monteringen på veggen både enkel og sikker.

Skuru

Landlig håndverk med moderne funksjoner

Hamra har en landlig design med moderne funksjoner som passer til mange ulike stiler, f.eks. til skandinavisk, shaker eller til møbler med ramme- og fasfront. Speilskapet har som Skuru justerbar LED-belysning med dimbar fargetemperatur som justeres på speilskapet. Med flyttbare og herdede glasshyller får du plass til det meste i skapet og med vårt EasyMount-oppheng blir monteringen på veggen både enkel og sikker.

Hamra

Skandinavisk design som lyser opp baderommet

Akkurat som det populære servantskapet kombinerer DK overdeler det estetiske med det praktiske slik at man får et nordisk inntrykk som lyser opp. Velg mellom speilskap med oppbevaringsskap på høyre, venstre eller begge sider. Alle speilskap har energieffektiv LED-belysning som avgir et behagelig frostet felt i baderommet.

DK speilskap

Speilskap i platemateriale med LED-belysning

Akkurat som Intro servantskap er Intro speilskap produsert i slitesterkt platemateriale som tåler fukt ekstra godt. Med sitt platebekledde ytre passer speilskapet perfekt i det mindre baderommet der plassen mellom dusj og baderomsmøbel er begrenset. Speilskapet finnes både med og uten belysning.

Intro speilskap

Minimalistisk speilskap med LED-belysning

Sober er et speilskap med ren og minimalistisk design. Innvendig finnes det to flyttbare glasshyller og stikkontakten er plassert i skapets tak. Sober speilskap har en energieffektiv LED-belysning som lyser så vel innvendig som utvendig.

Sober

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.