Speilskap for alle baderom

Svedbergs’ klassiske speilskap, det var her alt begynte en gang for lenge siden. Vi våger derfor å påstå at ingen slår oss på speilskap. Vi tilbyr ulike bredder, høyder og dybder slik at de passer for nettopp ditt baderom. For å ha full kontroll monterer vi alle elektriske komponenter i vår egen fabrikk, og alt er naturligvis S-, N- og CE-merket samt IP-klassifisert.

Sarek - For de mindre badene

Et praktisk speilskap, bare 12 cm dypt. Fleksibelt og praktisk med to flyttbare hyller i glass og stikkontakt i skapets tak. Energieffektiv LED-belysning inngår, og du kan få servantbelysning som tilvalg. Produsert med vår egen metode DuraDry.

Sarek

Skuru - Stilrent speilskap med regulerbar belysning

Et enkelt og minimalistisk formspråk som skaper en eksklusiv atmosfære i baderommet. Mye takket være LED-belysningen der fargetemperaturen og lysstyrken kan justeres trinnløst. Stikkontakt, servantlys og smart magnet for småting, f.eks. pinsetten.

Skuru

Hamra - Landlig håndverk med moderne funksjoner

Et speilskap som kombinerer moderne utseende med landlig håndverk. Det gjør at det passer til mange ulike stiler. Belysningen kan varieres fra funksjonell til stemningsfull. Den praktiske magneten er en morsom detalj, f.eks. for en neglesaks.

Hamra

Sober - Minimalistisk speilskap med LED-belysning

Klassisk og praktisk speilskap med LED-belysning øverst og nederst. Den øvre gir godt lys i speilet, den nedre lyser opp servanten. Finnes i flere ulike bredder og farger. Har stikkontakt for 230 V.

Sober

Intro - Speilskap i platemateriale med LED-belysning

Slitesterkt speilskap laget av galvanisert metall, som opprinnelig ble utviklet for bilindustrien. Vår unike behandling, EnduraDry, med en miljøvennlig sink/jern-legering gir veldig god beskyttelse mot rust.

Intro

Utforske Sarek speilskab

Sarek finnes i breddene 40, 45, 50, 55, 60 og 80 cm i fargene hvit og skifergrå, samt i svart eik og blond eik i breddene 50, 60 og 80 cm.

Utforske Skuru speilskab

Skuru finnes i hvit, skifergrå, blond eik og svart eik i breddene 50, 60, 80, 100 og 120 cm.

Utforske Hamra speilskab

Hamra finnes i breddene 50, 60, 80, 100 og 120 cm, i hvit og skifergrå.

Utforske Sober speilskab

Sober finnes i breddene: 60, 80 og 100 cm. Velg mellom fargene hvit, skifergrå, blond eik og svart eik.

Utforske Intro speilskab

Intro finnes i 45, 50 og 55 cm bredde. Du kan velge mellom fargene hvit, sand, salvie og grafittgrå. Du kan også få Dovre LED-belysning som tilvalg.

Utforske DK speilskab

Akkurat som det populære servantskapet kombinerer DK overdeler det estetiske med det praktiske slik at man får et nordisk inntrykk som lyser opp. Velg mellom speilskap med oppbevaringsskap på høyre, venstre eller begge sider. Alle speilskap har energieffektiv LED-belysning som avgir et behagelig frostet felt i baderommet.

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.