Vi gjør baderomslivet lettere

Vi får aldri for mye oppbevaringsplass. Derfor har vi gjort plass til flere oppbevaringsløsninger enn noen gang før. Det er høyt og lavt, bredt og smalt, dypt og grunt, til og med gavlene har vi tenkt på.

Oppbevaring

Det kan muligens være bevisst rotete med følelse, men aldri ubevisst. Så da gjenstår spørsmålet, hvor skal du gjøre av alle tingene dine? Løsningen staves plass for oppbevaring og litt gammeldags disiplin. La oss begynne med disiplinen. Ta ut alt du har i skuffer og skap. Fjern ting du ikke visste du hadde eller som du har glemt hvorfor du har. Sorter deretter det som blir igjen i ulike grupper, f.eks. håndklær, sminke, elektriske tannbørster og nesetrimmere, badeleker, ansiktskremer, toalettpapir, champagnekjøler og så videre.

Deretter tar du gruppe for gruppe og setter alt på plass igjen. Oversiktlig, pent og pyntelig. Det som nå kan skje, er at skuffene og skapene likevel ikke strekker til. Da har du to alternativer. Det første er å kjøpe flere oppbevaringsmøbler. Hvis du likevel ikke får nok plass, får du ta en runde til og fjerne flere ting. Hvis det ikke hjelper, bør du nok vurdere å flytte til en bolig med et større baderom. Eller kanskje flere. Alternativ to er at du nøyer deg med baderommet som det er, lar det være litt trivelig rotete, lener deg tilbake og tenner et duftlys. Uansett hva du gjør, lykke til med oppbevaringen!

På våre høye oppbevaringsmøbler er det enkelt å montere åpen sideoppbevaring, slik at du øker den totale bredden.

Belysning både i og under skapene er praktisk og gir en trivelig og varm følelse.

Uttrekkbare skuffer gjør det lett å få overblikk over tingene dine.

Nye rammedører som passer sammen med Forma.

Vår praktiske skittentøyskurv passer til vaskeromsskapene. Den er enkel å løfte ut og ta med til vaskemaskinen.

Nye aluminiumsdører med glass, litt vitrine-følelse, som passer sammen med Langfoss og Epos.

Mulighetenes baderom

Moduler og kombinasjoner av våre oppbevaringsmuligheter

Vaskerom på baderommet

Når et vaskerom skal planlegges, har vi ofte fokus på hvitevarene. Hvilken vaskemaskin som vasker renest, hvilken tørketrommel som tørker best. Men hva med alt det andre? Det som gjør vaskerommet praktisk i bruk. De smarte løsningene som ikke koster så mye. Kanskje du ikke har et eget vaskerom, men vil kombinere det med badet. Uansett gjelder det å utnytte de overflatene som fins, på best mulig måte.

Vask og tørk
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.