Vi gjør baderomslivet lettere

Moderne design med fokus på funksjon og smarte løsninger. Lag et organisert bad der hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt. Alle snakker om at alt har sin plass. Enkelt å si – vanskeligere å gjennomføre i praksis. En forutsetning er at mulighetene finnes. Det gjør de nå. Flere enn noensinne. Dessuten i en farge og utførelse som står i stil med badet ditt.

Mulighetenes baderom

Moduler og kombinasjoner av våre oppbevaringsmuligheter.

Oppbevaring

Det kan muligens være bevisst rotete med følelse, men aldri ubevisst. Så da gjenstår spørsmålet, hvor skal du gjøre av alle tingene dine? Løsningen staves plass for oppbevaring og litt gammeldags disiplin. La oss begynne med disiplinen. Ta ut alt du har i skuffer og skap. Fjern ting du ikke visste du hadde eller som du har glemt hvorfor du har. Sorter deretter det som blir igjen i ulike grupper, f.eks. håndklær, sminke, elektriske tannbørster og nesetrimmere, badeleker, ansiktskremer, toalettpapir, champagnekjøler og så videre.

Deretter tar du gruppe for gruppe og setter alt på plass igjen. Oversiktlig, pent og pyntelig. Det som nå kan skje, er at skuffene og skapene likevel ikke strekker til. Da har du to alternativer. Det første er å kjøpe flere oppbevaringsmøbler. Hvis du likevel ikke får nok plass, får du ta en runde til og fjerne flere ting. Hvis det ikke hjelper, bør du nok vurdere å flytte til en bolig med et større baderom. Eller kanskje flere. Alternativ to er at du nøyer deg med baderommet som det er, lar det være litt trivelig rotete, lener deg tilbake og tenner et duftlys. Uansett hva du gjør, lykke til med oppbevaringen!

Tilvalgene som gjør livet enklere

Detaljene som gjør det litt enklere, litt mer behagelig og iblant litt penere. Tilvalgene som gjør en forskjell hver dag, og som du ikke vil være uten senere.

Fri oppbevaring

På våre høye oppbevaringsmøbler er det lett å montere åpen sideoppbevaring og dermed øke totalbredden.

Gulvlys

Belysning både i og under skapene er praktisk og gir en trivelig, lun følelse.

Oppbevaring

Velg mellom sideoppbevaring i ulike bredder, høyder og dybder. Her er det god plass til ekstra oppbevaring på badet, og alle detaljer er gjennomtenkte. Du velger selv om du vil ha håndtak eller push-open. Hvorfor ikke skaffe ekstrautstyr til høyskapet, som skittentøyskurv eller strømboks med tre uttak?

Oppbevaring

"Moderne eller tidløse uttrykk med fokus på håndverk og ekte trefinér."

- Johan Körner, Designsjef i Svedbergs

Farger

Seks standardfarger og tre tilbehørsfarger gjør det enkelt å finne din favoritt. Tilbehørsfargene kan bare velges til fronten Plan.

Hvit

Hvit ask

Brun ask

Vitrinedør

Våre glassdører er tilgjengelige i seks forskjellige design. Velg enten alu matt eller svart matt profil. Til det kan du velge mellom tre forskjellige glass. Klart glass, røykfarget glass og linjeglass.

Klart glass

Røykfarget glass

Linjeglass

Vaskerom på baderommet

Når et vaskerom skal planlegges, har vi ofte fokus på hvitevarene. Hvilken vaskemaskin som vasker renest, hvilken tørketrommel som tørker best. Men hva med alt det andre? Det som gjør vaskerommet praktisk i bruk. De smarte løsningene som ikke koster så mye. Kanskje du ikke har et eget vaskerom, men vil kombinere det med badet. Uansett gjelder det å utnytte de overflatene som fins, på best mulig måte.

Vask og tørk
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.