Vi gjør baderomslivet lettere

Oppbevaring er trendy, alle snakker om hvor viktig det er at hver ting har sin plass. Lett å si, vanskelig å praktisere. En forutsetning er at mulighetene finnes. Og nå finnes de. Flere enn noen gang. Dessuten er de så lekre at de pryder ethvert rom. Ikke bare et bad.

Oppbevaring
Vi gjør baderomslivet lettere

Det kan muligens være bevisst rotete med følelse, men aldri ubevisst. Så da gjenstår spørsmålet, hvor skal du gjøre av alle tingene dine? Løsningen staves plass for oppbevaring og litt gammeldags disiplin. La oss begynne med disiplinen. Ta ut alt du har i skuffer og skap. Fjern ting du ikke visste du hadde eller som du har glemt hvorfor du har. Sorter deretter det som blir igjen i ulike grupper, f.eks. håndklær, sminke, elektriske tannbørster og nesetrimmere, badeleker, ansiktskremer, toalettpapir, champagnekjøler og så videre.

Deretter tar du gruppe for gruppe og setter alt på plass igjen. Oversiktlig, pent og pyntelig. Det som nå kan skje, er at skuffene og skapene likevel ikke strekker til. Da har du to alternativer. Det første er å kjøpe flere oppbevaringsmøbler. Hvis du likevel ikke får nok plass, får du ta en runde til og fjerne flere ting. Hvis det ikke hjelper, bør du nok vurdere å flytte til en bolig med et større baderom. Eller kanskje flere. Alternativ to er at du nøyer deg med baderommet som det er, lar det være litt trivelig rotete, lener deg tilbake og tenner et duftlys. Uansett hva du gjør, lykke til med oppbevaringen!

Mulighetenes baderom

Moduler og kombinasjoner av våre oppbevaringsmuligheter.

Oppbevaring

Tilvalgene som gjør livet enklere

Detaljene som gjør det litt enklere, litt mer behagelig og iblant litt penere. Tilvalgene som gjør en forskjell hver dag, og som du ikke vil være uten senere.

Ladestasjon

Hvis du en gang har hatt en ladestasjon i baderomsmøbelet, vil du aldri være uten igjen. Til mobilen, barbermaskinen eller krølltangen.

Ladestasjon

Uttrekkbar skuff

Uttrekkbare skuffer gjør det lett å få oversikt over tingene dine.

Uttrekkbar skuff

Belysning i skap

Det føles både imøtekommende og praktisk med belysning i skap. Praktisk fordi alt blir så mye lettere å finne.

Belysning i skap

Gulvlys

Belysning både i og under skapene er praktisk og gir en trivelig, lun følelse.

Gulvlys

Glasshyller

Det er noe luksuriøst over glasshyller i skap. Dessuten er det praktisk fordi du får bedre oversikt.

Glasshyller

Fri oppbevaring

På våre høye oppbevaringsmøbler er det lett å montere åpen sideoppbevaring og dermed øke totalbredden.

Fri oppbevaring

Skittentøykurv

Vår praktiske skittentøykurv er lett å løfte ut og ta med seg til vaskemaskinen.

Skittentøykurv

Håndtak

Riktig håndtak kan forsterke badets særpreg og stil.

Håndtak

Vaskerom på baderommet

Når et vaskerom skal planlegges, har vi ofte fokus på hvitevarene. Hvilken vaskemaskin som vasker renest, hvilken tørketrommel som tørker best. Men hva med alt det andre? Det som gjør vaskerommet praktisk i bruk. De smarte løsningene som ikke koster så mye. Kanskje du ikke har et eget vaskerom, men vil kombinere det med badet. Uansett gjelder det å utnytte de overflatene som fins, på best mulig måte.

Vask og tørk
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.