Håndtak

Tenk litt over hvilke håndtak du skal velge. Det er bare en detalj, men det kommer til å påvirke hvordan baderomsmøblene oppleves. Moderne, trendy, klassiske eller landlige? Eller er det praktiske viktigst for deg?

Håndtak T1

En mer utarbeidet versjon av klassikeren S2. Forhøyningen gir balanse, og håndtaket finnes både med og uten lær. Passer til frontene Ram, Plan og Kant

128 cc & 192 cc

Håndtak L1

Riflet, industriell look som fungerer like godt til det landlige og vår front Ram, som til et mer tidsriktig uttrykk i kombinasjon med glatte fronter som Pan.

160 cc

Håndtak G1

Støpejern inspirert av håndverk, verktøy og gamle maskiner. Benyttes for å skape kontraster på badet, og kan med fordel kombineres med Plan eller Rand front. Design: Kamper Form

32 cc & 160 cc

Håndtak M1

En nytolkning av klassikeren S2. Mer robust og distinkt uttrykk med markert base, og dessuten et mer behagelig grep. Gir møbelet et moderne uttrykk. Design: Steffensen og Würtz.

160 cc

Håndtak S1

Nordiske, enkle linjer med en vinkel som henter fram og reflekterer lyset. Design med fin finish som fungerer sammen med både Epos, DKs og Formas glatte frontuttrykk. Design: Meneghello Paolelli Associati

20 cc & 160 cc

Håndtak M2

Stabilitet og mykhet i symbiose som passer til det moderne badet med glatte fronter. Her ligger fokuset på god finish. I versjonen med børstede farger oppnås en fin kontrast mot overflaten som ligger under. Fin til Plan front og Skapa-serien.

160 cc

Knott L1

Riflet, industriell look som fungerer like godt til det landlige og vår front Ram, som til et mer tidsriktig uttrykk i kombinasjon med glatte fronter som Pan.

Knott P1

Stilrent og enkelt med førsteklasses finish! Fungerer like godt til frontene Ram og Plan som til Rand. Mot en farget front gir det et sobert uttrykk, mens en overflate med fremtredende ådring i stedet gir spennende kontraster.

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.