Skoga

Skoga

Formspråk som forfiner

Fokus på funksjon

Det handler om design, fleksibilitet og nå også oppbevaring. Resultatet har blitt at det finnes en Skoga for hvert bad. Det lille, det store, men også for alle de med litt annerledes mål.

Skoga
Skoga dusj
Slank, praktisk og tettsluttende med fokus på funksjon og fleksibilitet.
Slank, praktisk og tettsluttende med fokus på funksjon og fleksibilitet.
Skoga

Fleksibilitet som standard

Valgbarhet

Hjørne-, nisje-, foldedusj og skjermvegg. Hjørnedusj og skjermvegg for badekar. Integrert, plassbesparende Skoga oppbevaring.

Funksjon

Foldbar og plassbesparende. Vendbar for plassering til høyre eller venstre. Løftebeslag for enkel åpning, lukking og rengjøring. Klargjort for limbeslag. Lettmontert.

Kvalitet

6 mm herdet sikkerhetsglass. CE-merket. Svenskprodusert med 20 års garanti.

Bærekraft

100 % resirkulerbar.

Skoga oppbevaring

Storheten ligger i et slankt ytre med halvskjulte, velproporsjonerte hyller med praktiske skinner på innsiden. Her følger det med 5 store hyller på innsiden av dusjprofilen, samt en praktisk krok for badekåpe og/eller håndkle på utsiden. Fargematching med resten av detaljene.

Vår Skoga oppbevaring er best i klasse blant dusjoppbevaring til profildusj.
Vår Skoga oppbevaring er best i klasse blant dusjoppbevaring til profildusj.

Til deg som skal montere

Løftehengslene gjør det enklere å åpne og lukke døren. Slepelisten holder tett mot gulvet, slik at du unngår sprut. På visse modeller kan dørene felles inn når du ikke bruker dusjen. Det gir deg bedre plass. De praktiske profilene tillater naturligvis rørtrekking.

Skoga

Hjørnedusj rett

Formgivningen gir en streng, nesten grafisk følelse. De smarte hengslene løfter døren og gjør den lettere å åpne og lukke, og slepelisten tetter mot gulvet så du slipper vannsprut. Når dusjen ikke er i bruk, kan dørene skyves inn for å spare plass. De smidige profilene gjør rørtrekking mulig.

Skoga

Hjørnedusj rund

Den myke og fleksible formgivningen skaper ro og harmoni. Det halvfrostede dusjglasset beskytter mot innsyn, men det finnes også andre alternativer. Hengslene gjør det lettere å åpne og lukke døren, og slepelisten tetter mot gulvet. Profilene tillater rørtrekking.

Skoga hjørnedusj halvrund

Skjermvegg

Skogas skjermvegger finnes i mange varianter. Formgivningen gir likevel alltid samme følelse. Hengslene løfter døren og gjør den lettere å åpne og lukke, og slepelisten tetter mot gulvet. Med et stag kan en bevegelig dør blifast. De smidige profilene gjør rørtrekking mulig.

Skoga

Nisje, enkel eller dobbel

En dusjopplevelse starter lenge før du har vridd på kranene. Og varer lenge etter at du er ferdig. Skogas design gjør nisjedusjen til et smykke i baderommet. De praktiske detaljene skaper dessuten blant annet mer gulvareal og minimerer sprut.

Skoga

Foldedusj

Foldedusjene er konstruert for å passe på alle bad og ta minst mulig plass. Som navnet sier, handler det om å ”folde sammen” dusjen når den ikke brukes. Velg mellom ulike modeller og utførelser for å finne den rette løsningen for akkurat ditt bad.

Skoga
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.