Oppbevaring

5 tips for å maksimere baderomsoppbevaringen

Maksimer oppbevaringen på badet ditt med smarte og stilrene løsninger. Fra romslige baderomsmøbler med mykstengende skuffer i Poem-serien til Svedbergs praktiske veggskap og høyskap – her får du plass til alt du trenger på en organisert måte. Åpne hyller og gjennomtenkte dusjoppbevaringer supplerer utvalget og tilbyr både funksjon og design i perfekt harmoni.

Poem baderomsmøbel med ovenpåliggende servant

1. Baderomsmøbler med ekstra oppbevaring

Velg et baderomsmøbel med fullt uttrekkbare og mykstengende skuffer for å få ekstra mye oppbevaring på badet. Møbelserien Poem er vår mest romslige møbelserie noensinne takket være en høyde på 57 cm. Dessuten følger det med en eksklusiv skuffeinnredning i den øvre skuffen der du får plass til alt du trenger.

Hvis du vil ha mer oppbevaring ved servanten, kan du velge et av våre speilskap.

Poem servantskap i brun ask

Tegn badet

Bygg badet ditt allerede i kveld. Med noen tastetrykk kan du enkelt planlegge hvordan du vil ha det. Når du er ferdig, Lykke til!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Bruk sideoppbevaring som ikke tar opp gulvplass.

Med et veggskap eller høyskap på badet får du ekstra oppbevaringsflater hvor du kan organisere baderomsartikler som håndklær, toalettruller, elektriske tannbørster og andre småting som du vil gjemme unna. I Svedbergs baderomsoppbevaring er det god plass, og alt gjennomtenkt ned til minste detalj.

3. Smarte oppbevaringsløsninger

Hvis du velger et høyskap fra Svedbergs, kan det være lurt å velge noen av våre smarte tilbehør som gjør baderomslivet enklere. Velg mellom f.eks. en ladestasjon i varmebestandig stål og strømuttak til krølltangen eller den elektriske tannbørsten, uttrekkbare skuffer som gjør det lett å få overblikk over tingene dine og en praktisk skittentøyskurv til skittentøyet.

Alt tilbehør fås selvfølgelig i en farge og utførelse som står i stil med badet ditt.

Høyskap med ladestasjon i varmebestandig stål

Vår katalog

I vår katalog Bad & Rom finner du hele produktutvalget. Bla gjennom katalogen online eller besøk en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Bruk åpen oppbevaring

Noen ganger er accessoirer altfor fine til å gjemmes bort, og da kan en åpen oppbevaring være en god idé. Epos servantskap 100x45 har en åpen hylle på høyre eller venstre side.

Med tilbehøret Fri oppbevaring øker du både den totale bredden på høyskapet og får en åpen sidehylle til de peneste accessoirene dine.

Høyskap med åpen oppbevaringshylle
Poem

Stilrent design og smarte funksjoner

5. Gjennomtenkt dusjoppbevaring

Velg en gjennomtenkt oppbevaring i dusjen med plass til både sjampoflasker og dusjsåper. Svedbergs tilbyr flere ulike oppbevaringsløsninger til dusjen. Hvis du ønsker diskré og skjult oppbevaring, er Skoga oppbevaring noe for deg med velproporsjonerte hyller som strekker seg langs dusjprofilen.

Langfoss dusjhylle gir deg muligheten til både å oppbevare og vise frem accessoirene dine direkte på glasset, og vår dusjhylle Front binder badet sammen i et horisontalt design som skaper en vakker enhet.

Skoga dusjoppbevaring
Divider
Poem baderomsmøbel i brun ask med sideoppbevaring

Tips og råd for ditt nye bad

Vurderer du å pusse opp badet? Veien til et nytt bad kan føles lang, men resultatet blir ofte fantastisk.

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.