#Yessvedbergs

Vi hos Svedbergs blir veldig inspirerte hver gang vi ser produktene våre i ulike hjem og miljøer. Det å se produktene fylle forskjellige funksjoner, gjøre livet ditt enklere og forgylle hverdagen din, gjør oss glade.

Derfor vil vi dele din stil og dine smarte løsninger i våre kanaler, og derfor vil vi kanskje be om lov til å bruke disse bildene til markedsføringsformål. Det vil foregå i våre egne kanaler, altså på hjemmesiden vår, i sosiale medier som Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok, nyhetsbrev, via kommunikasjon i våre fantastiske konseptbutikker – pluss i kataloger og andre kommunikasjonskanaler.

Selvsagt med godkjennelse fra dere kunder!

 

Yessvedbergs

Når du svarer i kommentarfeltet på vår forespørsel med hashtag #yessvedbergs, godkjenner du følgende:

Du gir Svedbergs i Dalstorp AB (Org. nr: 556052-4984, nedenfor kalt ”Svedbergs”) en ikke-eksklusiv og global tillatelse til å bruke samtlige bilder der du har svart #yessvedbergs til bruk i markedsføringsformål i alle kommunikasjonskanaler.


Herved bekrefter du at:

  1. Du eier alle rettigheter til dine bilder.
  2. Du har tillatelse fra alle personer som vises på bildene til å overlate rettighetene til bildene.
  3. Svedbergs ikke kommer til å krenke rettighetene til noen tredjepart, eller foreta seg noe ulovlig.
  4. Du fritar Svedbergs fra enhver plikt til å betale deg for bruk av dine bilder, og for de immaterielle rettighetene til bildene i forbindelse med de ovennevnte bruksområdene.
  5. Du holder Svedbergs og alle som handler på Svedbergs vegne skadesløse for eventuelle krav og forpliktelser i forbindelse med bruk av bildene som nevnt over.
  6. Ved å svare #yessvedbergs, godkjenner du at du har lest og forstått vilkårene som nevnt over.
Yessvedbergs

Hva betyr dette for deg?

Dine bilder vil bli synlige ikke bare for dine brukere, men også for andre som liker Svedbergs. Vi tagger selvsagt deg og din konto når bildene blir publisert. Du får mulighet til å inspirere andre, og samtidig få nye følgere.

Ved å bruke hashtag #yessvedbergs godkjenner du at du har lest og forstått vilkårene over. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål om dette.

Yessvedbergs
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.