Håndverket og detaljene er forskjellen

Mange som besøker fabrikken vår i Dalstorp, blir overrasket over at vi fortsatt produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler her. Og at så mye fortsatt gjøres for hånd. Det samme gjelder de elektriske installasjonene. Vi sørger for at alt blir riktig installert fra begynnelsen av, med alle sikkerhetsklasser og merkinger du kan ønske deg.

Håndverket og detaljene er forskjellen

Vi gjør det fra grunnen

Ettersom vi gjør alt selv i vårt eget anlegg, kan vi også ta ansvar for at hvert produkt holder høyeste kvalitet. Når vi sier at vi grunnlakker tremøblene våre, betyr det at vi gjør det tre ganger, pluss at vi topplakker én gang. Mellom hver gang tørker vi med UV-lys. Vi bruker dessuten maling som trenger inn i materialet og forsegler treplaten mot fukt. Like nøye er vi med våre skap og andre detaljer i blikk, de pulverlakkes for å stå imot rust, slag og riper.

Håndverket og detaljene er forskjellen
Håndverket og detaljene er forskjellen

Materialer valgt med omsorg

Vi har flere krav når det gjelder materialer. Det handler særlig om at det skal holde for et langt liv og at det skal være pent. Form er naturligvis viktig, men det kan også handle om overflater og strukturer.

Ekstreme tester

Til alle fronter som ikke er malte, bruker vi ekte trefiner. Den tynne treoverflaten er skåret ut fra utvalgte stokker som skaper en ekte trefølelse. Vi bruker fuktbestandige sponplater når vi lager stammene våre. Vi vet at de tåler fuktighet for vi har testet dem tre dager i 20-graders vann, en dag i 12-graders kulde og tre dager i 70-graders varme. Og sist, men ikke minst, alle skuffer i baderomsskapene har glideskinner på ekte kulelagre. Vi lover at du kommer til å verdsette forskjellen.

Håndverket og detaljene er forskjellen

Vår unike lakkeringsmetode

Innred baderommet med møbler som tåler å bli bruktflere ganger hver dag. For at tremøblene våre skalholde seg pene riktig lenge, blir de behandlet i mangetrinn. Vår egen, enestående lakkeringsmetode 3+2,DuraDry, gjør møblene fuktbestandige og gir demlang levetid. Med tre strøk grunnlakk som tørkes medUV-lys. To strøk topplakk som lufttørkes slik at vi kanlage ordentlig slitesterke møbler. Syreherdende malingog lakk som trenger godt inn i materialet og forseglertreplaten mot fuktighet, gjør at møblene lever lenge

DuraDry
Vår unike lakkeringsmetode

Vi tenker stort og smått

Når vi utvikler og formgir våre produkter, tenker vi stort – og smått. Det skal passe uansett om du bor i slott eller koie. Vi har til og med tenkt på deg som bor i en eldre bolig med skjeve vegger og lutende gulv. Våre produkter kan enkelt tilpasses etter alle forhold.

Håndverket og detaljene er forskjellen
Håndverket og detaljene er forskjellen

Håndtakene er prikken over i-en

Etter de store, overordnede valgene gjenstår det noe viktig. Hvilke håndtak skal du ha? Et viktig valg som forsterker møbelets karakter. Det er grunnen til at vi har satset på mangfold når det gjelder håndtak. Det gjør kanskje ikke valget enklere, men definitivt mer personlig.

Rett belysning helt fra begynnelsen

Det kan være vanskelig å finne rett belysning. Derfor har vi allerede gjort et kvalitetsvalg for deg og montert inn energigjerrige og sikre belysninger. Det gir et behagelig lys i alle våre speil og skap.

Håndverket og detaljene er forskjellen
Håndverket og detaljene er forskjellen

Skuffebelysning skaper en følelse av luksus

Som et ekstra tilvalg tilbyr vi nå muligheten til å få skuffene opplyst innvendig. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet. Dessuten er det selvfølgelig praktisk, med lys blir det enklere å finne det du oppbevarer i skuffene. Lyset tennes og slukkes automatisk når du åpner eller stenger skuffen. Dette tilvalget kan du gjøre på møbelseriene Forma, DK og Stil.

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.