Bærekraft

5 tips for et bærekraftig bad

For å skape et bærekraftig og miljøvennlig bad, begynner du med å velge materialer og produkter som reduserer miljøpåvirkningen. Bruk FSC-sertifiserte tremøbler, vannbesparende blandebatterier og energieffektiv LED-belysning for å spare både vann og energi. Ved også å bruke naturlige rengjøringsprodukter og planlegge for fremtiden med tidløst design og slitesterke materialer, sikrer du at badet ditt er både miljøvennlig og bærekraftig på lang sikt.

Badekar Auren i svart matt og Front vegghylle

1. Velg miljøvennlige materialer

Vurder å bruke miljøvennlige materialer på badet for å få et bærekraftig bad som varer lenge. Våre baderomsmøbler er fremstilt av FSC-sertifiserte treplater, som betyr at materialet kommer fra ansvarlig og bærekraftig skogbruk. I tillegg er våre servantskap og dusjer fullstendig demonter- og resirkulerbare.

Poem baderomsmøbel i brun ask

Tegn badet

Bygg badet ditt allerede i kveld. Med noen tastetrykk kan du enkelt planlegge hvordan du vil ha det. Når du er ferdig, Lykke til!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Tenk på vannforbruket

Med moderne og vannbesparende servantkraner med vannmengdebegrenser kan du redusere vannforbruket betraktelig. Et redusert vannforbruk er ikke bare bra for miljøet, men kan også føre til lavere vann- og energikostnader.

Flere av våre servantkraner leveres med en kaldstartfunksjon som reduserer unødvendig bruk av varmtvann med opptil 40 % på ett år.

3. Lys opp badet med energieffektiv belysning

Med energieffektiv LED-belysning på badet får du både et behagelig lys som slår seg på uten flimring og har lang levetid. Dessuten er energiforbruket en brøkdel sammenlignet med det som trengs for å skape det samme lyset med en lyspære eller et lysrør. Velg et speilskap eller speil med justerbar belysning for å få baderomsbelysning som er tilpasset dine behov.

Valje speil med LED-belysning og Poem servantskap

Vår katalog

I vår katalog Bad & Rom finner du hele produktutvalget. Bla gjennom katalogen online eller besøk en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Bruk naturlige rengjøringsprodukter

Unngå kjemiske og etsende rengjøringsmidler når du vasker badet. Som oftest holder det med en fuktig klut, vann og kanskje litt rengjøringsmiddel for å fjerne smuss, misfarging og kalkavleiringer på baderomsmøblene. På siden Vedlikeholdsråd finner du ut hvordan du best tar vare på baderomsmøblene dine.

Poem servantskap

Skandinavisk design

5. Planlegg for fremtiden

Tenk på fremtiden når du pusser opp badet ved å velge møbler med tidløst design og i slitesterke materialer som holder seg godt over tid. Svedbergs baderomsmøbler og dusjer leveres med opptil 20 års garanti, noe som gjør at ditt nye bad vil vare lenge.

Ønsker du et virkelig slitesterkt møbel, bør du lese mer om vår møbelserie Intro, som er fremstilt av galvanisert stål og har fått høyeste karakter i slitestyrke fra det statlige forskningsinstituttet RISE.

Poem baderomsmøbel med brun ask
Divider
Poem baderomsmøbel i brun ask med sideoppbevaring

Tips og råd for ditt nye bad

Vurderer du å pusse opp badet? Veien til et nytt bad kan føles lang, men resultatet blir ofte fantastisk.

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.