Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

180°

Utviklet og formgitt for deg som vil ha noe helt ekstra på baderommet. De store glassflatene gir et luftig og eksklusivt inntrykk. Her finnes alle de funksjonene som gjør det praktisk, komfortabelt og sikkert å dusje. Alt du behøver å tenke på, er å finne nettopp den modellen som passer ditt baderom best.

Måltilpasset etter ditt baderom

Hvis du ikke finner den modellen du vil ha, kan vi måltilpasse en løsning i serien 180° nøyaktig etter dine ønsker. Det kan gjelde høye, skrå eller uregelmessige vegger og gulv, eller kanskje du vil ha et hull i glasset. Det spiller ingen rolle – vi løser det.

 

Glassflatene gir luft og romslighet.

Dørene kan felles innover når dusjen ikke brukes, noe som frigjør gulvplass. En annen smart finesse er at dørene er selvlukkende de siste centimeterne, samt at nullposisjonen kan stilles inn trinnløst. De store glassflatene gir luft og romslighet, og dessuten blir det lett å gjøre rent. Velg mellom to dører eller en dør og et fast glass.

 

Lettstelt og luftig

De store glassflatene gir luft og romslighet. Dessuten blir det lett å gjøre rent. Hengslene er av krom, noe som gir god korrosjonsbeskyttelse. Alle montasjer og klemskruer er skjulte. Spaltemålet mot vegg er bare 3 mm, noe som minimerer søl på baderommet.

 

STABIL KONSTRUKSJON FOR SPESIELLE ROM

Velg mellom flere nisjemodeller. Uansett hvilken du velger, så gir de store glassflatene luft og romslighet. Takket være det er det også lett å holde rent. Håndtak og hengsler er designet for å skape et helhetsinntrykk, det samme gjelder stag og gulvfeste.

 

Tilpasset etter dine spesialmål

Finner du ikke en dusj som passer, kan vi spesialtilpasse alle mål etter dine ønsker. Ingen vinkel er umulig, intet tak er for høyt. Vi har rett og slett den løsningen du vil ha. De store glassflatene gir luft og romslighet. Hengslene av krom, noe som gir god korrosjonsbeskyttelse. Alle montasjer og klemskruer er skjulte.