Kjøpsvilkår

 

Prisgaranti

25% MVA er inkludert i alle priser. Vi tar forbehold om økning i MVA og andre forhold utenfor vår kontroll, samt for eventuelle avvik i farge, og feil i pris og/eller tekst.

Betalsätt

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsalternativ. Betalingen gjøres direkte til Klarna:

  • Betal innen 14 dager: Betalingsfrist er 14 dager fra varene sendes. Vilkårene for “betal innen 14 dager” finner du her.
  • Betal nå: Automatisk trekk fra din bankkonto: baseres på avtalegiro, og ditt kort belastes ca. to virkedager etter at kjøpet er gjennomført eller varen er sendt. Vilkårene for avtalegiro finner du her.
  • Bankoverføring: din konto belastes umiddelbart etter at bestillingen er lagt inn.

Her kan du finne mer informasjon om Klarna, og her kan du lese deres brukervilkår.

For å kunne tilby et utvalg av forskjellige betalingsalternativer, må vi dele din person-, kontakt- og bestillingsinformasjon med leverandøren av betalingstjenesten. Vi anbefaler at du leser vår personvernerklæring.

Bruken av denne informasjonen reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas retningslinjer for personvern.

Fraktkostnad

Frakt og ekspedisjonsgebyr på kr. 99,- kommer i tillegg på alle ordrer. Vi inngår ikke kjøpsavtaler med mindreårige.

Reklamasjon og angrerett

Som forbruker har du rett til å angre på ditt kjøp fra Svedbergs nettbutikk uten å angi årsak, innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Du har rett til å kontrollere produktet, men dersom den skal returneres til oss, bør den være i opprinnelig stand og gjerne i originalesken.

Dersom du angrer på kjøpet, gir vi erstatning for det du har betalt til oss. Du kan gi oss melding via mail eller telefon hvis du vil angre på kjøpet. Når hele ordren returneres, tilbakebetales også ekstrakostnader, med unntak av ekstra servicekostnader.

Tilbakebetaling skjer innen 14 dager på samme måte som betaling til oss ble foretatt. Dersom produktene er betalt på forskudd og kjøpet heves, skjer også tilbakebetaling innen 14 dager. Ved bytte og retur skal du kontakte kundeservice på mail eller telefon, og du som kunde betaler returfrakt. Ved reklamasjoner eller feilleveranser står Svedbergs for denne kostnaden. Kontakt kundeservice for mer informasjon. Ved retur av kjøp som angres, ser vi helst at du bestiller bedriftsfrakt.

Hvis du ikke henter ut de bestite varene, belaster vi deg for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringskostnad (for tiden kr 199,-)

Svedbergs
Verkstadsvägen 1,
SE 514 63 Dalstorp, Sverige

Leveranser

Vår målsetting er alltid å levere innen ca 3 - 5 virkedager. Ved ekstra stor pågang eller når produkter ikke finnes på lager, kan lengre leveringstid forekomme. Vi tar forbehold om endelig salg. Du har rett til å heve kjøpet dersom du ikke godkjenner den nye, foreslåtte leveringstiden ved en eventuell forsinkelse. Dersom du har betalt på forskudd, skjer tilbakebetaling innen 14 dager.

Varene deres leveres av Dachser som aviserer dere via sms med leveransedag og tid.

Informasjon om behandling av personopplysninger

For mer informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger, se vår integritetspolicy.

Kontakt

Kontakt kundeservice på mail dersom du har ytterligere spørsmål.
E-post: kundeservice@svedbergs.no

 

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.