Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Minimalisme

En enkel, harmonisk og tidløs stil som gir et rent og enkelt inntrykk i baderommet. Velg mellom minimalistisk mørk og minimalistisk lys. Går du for det mørke, er det svart, brent tre, valnøtt, svart stein, svale overflater, rette linjer og enkle former som gjelder. Velger du minimalistisk lys, har stilen akkurat som minimalistisk mørk et svalt uttrykk og styres av enkle linjer og former. Men i stedet for svart/mørkt er det hvitt som dominerer.

  

 

Et minimalistisk og svalt baderom
Tanken bak denne stilen er å ta bort alt unødvendig og bare innrede med ting som har en tydelig funksjon. Åpne flater, rene linjer, få møbler og sparsomt med gjenstander er typisk for stilen.

  

 

Produkter som passer med stilen
Vil du ta bort alt unødvendig og satse på en minimalistisk stil i baderommet, kanskje med kranen Bold i sentrum? Enkelt, tidløst og harmonisk passer bra for både rommet og sjelen.
Stiltypisk
→ Minimalistisk
→ Åpne flater
→ Rene linjer
→ Få møbler
→ Få gjenstander

Det finnes en stil for alle

Vi kommer til å fremheve ulike stiler i løpet av året for å inspirere. Betrakt det som en enkel stilguide, et verktøy som kan hjelpe deg med å finne den stilen som passer for deg!

Våre stiler