Trender for badet

Vår egen design- og sortimentssjef forteller om trendene for badet i 2022. Vi kan allerede avsløre at det handler mye om tekstiler, naturlige materialer, tilbehør og kontraster.

Trender for badet

Tekstiler, tekstiler, tekstiler

Det er gardiner fra gulv til tak som gjelder. De myker opp og gir en koselig følelse med sine organisk bølgende former. Dessuten er de lyddempende og gir et naturlig lysinnslipp.

Tekstiler, tekstiler, tekstiler

Fargeklatter, kontraster og nyanser

Slå deg løs, bland og fordel, fargeklatter og ulike nyanser skaper spennende kontraster. Blått og grønt er takknemlig å bruke, og sistnevnte farge får en viktig rolle i moteverdenen.

Fargeklatter, kontraster og nyanser

Premiere for Bad & Rom

Velkommen til vår produkt- og handleguide Bad & Rom. Vår ambisjon er å vise fram alle valg- og kombinasjonsmuligheter, materialer og farger. Dessuten kan du lese om alt det du ikke ser - detaljer, funksjoner og håndverket som har kjennetegnet Svedbergs baderomsmøbler i over hundre år.

Premiere for Bad & Rom

Materialer i samspill

Igjen, natur er et hett tema i tiden. Å kombinere naturmaterialer som tre, stein, porselen, glass, metall og tekstil skaper en fint balansert helhet.

Materialer i samspill

Naturlige farger og materialer

Vi lengter til naturen og det naturlige. Farger som sand, grått, gjerne med hvitt som base. Herlige kontraster skaper du med jordfarger og mørke eller lyse tresorter.

Naturlige farger og materialer

Tegn ditt baderom i 3D

Med noen enkle tastetrykk får du kjapt et oversiktelig bilde av hvordan ditt nye baderom vil se ut. Du har to baderomstyper å velge mellom, et litt større og et litt mindre. Med vår bygg-selv-tjeneste kan du velge mellom ulike møbelserier, størrelser og farger. Bytt og prøv deg fram som du ønsker til du er fornøyd.

Tegn ditt baderom i 3D

Vis fram det du har

Du ser det i fine salonger og eksklusive kjøkken. Og i vitrineskap! Badet er bare en forlengelse av hjemmet. Vi så det alt i fjor, åpne og semi-åpne oppbevaringshyller der du kan sette det du vil vise fram.

Vis fram det du har

Det skandinaviske holder stand

Det later til at den skandinaviske følelsen har evig liv. Det skal være enkelt og rent i kombinasjon med naturlige materialer, men kanskje på en litt ny måte.

Det skandinaviske holder stand

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Epos servantskap
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.