Dekoratøren Halvor Bakke

To dager i november søkte vi tilflukt i en låve like utenfor Oslo, langt oppe på en høyde med fantastisk utsikt over fjorden. Til tross for den kalde utetemperaturen skapte de omsorgsfullt innredede badene en varm atmosfære som var selve årsaken til møtet vårt med Halvor denne gangen.

Å finne inspirasjon

Halvor forteller at han er svært nysgjerrig på nye ting, steder og kulturer. For ham blir disse opplevelsene pusterom og øyeblikk som gir inspirasjon. Halvor forklarer: «Inspirasjon kan komme fra forskjellige steder – en tur i skogen eller tid tilbrakt på stranden. Det kan være en farge eller form som fanger blikket mitt, og så begynner tankene mine å spinne rundt hvordan jeg kan bruke dette i prosjektene mine.

Det svarte badekaret, Auren, som er en nyhet i sortimentet, gjør helheten i rommet komplett.
Det svarte badekaret, Auren, som er en nyhet i sortimentet, gjør helheten i rommet komplett.

"Jeg finner mest inspirasjon når jeg reiser, spesielt i Sør-Afrika"

- Halvor Bakke, interiørdesigner

Bad med Sør-Afrikansk influencere

Badene fører tankene til Sør-Afrika – et sted som vi forstår ligger Halvors hjerte veldig nært og som han jevnlig drar tilbake til. De sørafrikanske innslagene er subtile og smelter harmonisk inn i bakgrunnen uten å dominere, og i stedet fremhever de innredningen på badet. Steinfigurene, gresstråene og de dansende flammene gir rommet liv og utgjør en vakker kontrast til møblene.

Auren badekar
Epos servantskap
Epos 120 i brun ask.

Finn gleden

Som interiørdesigner understreker Halvor viktigheten av å sette et personlig preg på badet og gjøre det til en integrert del av hjemmet. Han forteller at han er en person som setter pris på detaljer og streber etter å skape en følelse av at det skal være godt å komme hjem. Det er denne følelsen han vil formidle gjennom kreasjonene sine. Det er viktig å føle glede over hjemmet sitt.

"Jeg har lagt ned mye tid og krefter på å skape den atmosfæren, og ofte er det detaljene som utgjør den største forskjellen"

- Halvor Bakke, interiørdesigner

Epos servantskap
Epos 60 i salvie.
Epos servantskap

Drømmebadet mitt

Han fremhever spesielt det større badet med sammensetningen av varme toner, mørke treslag og svarte detaljer. Det svarte badekaret, Auren, som er en nyhet i sortimentet, gjør helheten i rommet komplett. «Badet er nydelig og har en fantastisk kontrast. Det er drømmebadet mitt», sier Halvor.

Epos servantskap

Det er drømmebadet mitt

Halvor Bakke

Hvordan er det så mulig å få til denne følelsen på badet?
Følelsen av at det er godt å være hjemme. Her gir Halvor sine beste tips:

1. Sett inn duftlys og duftpinner som gir en beroligende effekt på badet.
2. Store og myke håndklær og badekåper.
3. Tilfør gjerne badet noe organisk. For eksempel en trefigur eller grønne planter.

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.