Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Inspirerende stiler

Våre møbelserier Forma, DK, Stil, Skapa og Intro har alle et eget unikt uttrykk. De utgjør, hver og en, et perfekt grunnlag for mange ulike stiler. Vår design gjør det også mulig å innrede et baderom i en stil som siden kan byttes ut med en annen. Livet forandrer seg og det gjør også du og din smak.

Vi begynner med shaker, minimalisme, industri, New Nordic og skandinavisk.

  

 

Minimalisme
Tanken bak denne stilen er å ta bort alt unødvendig og bare innrede med ting som har en tydelig funksjon. Åpne flater, rene linjer, få møbler og sparsomt med gjenstander er typisk for stilen.

  

 

Industri
Betong, stål og rå, ubehandlede materialer er typisk for denne stilen. Tenk tegl, grovt tre og metaller av ulike slag. Mørkere toner som svart, grått og brente brune toner dominerer.

  

 

Shaker
Skap ro ved å holde det stramt og minimalistisk på badet. Minimalistisk design med fokus på form og proporsjoner, ofte med kreative løsninger som skaper ekstra funksjon. Naturmaterialer som holder lenge. En fargeskala som går i grått, grønt og hvitt.

  

 

Skandinavisk
Passer for deg som vil ha et dempet og litt minimalistisk miljø. Gjennomgående naturlige materialer, lyse farger samt et enkelt og luftig uttrykk gjør at det er lett å trives på badet.

  

 

New Nordic
En fargerik stil som består av lekne mønstre og runde former i kombinasjon med lyst tre. Som en fornyelse av skandinavisk designs storhetstid fra 1950-tallet. Passer fint på badet!