Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

HVA VILLE NATUREN HA VÆRT UTEN MØRKET?

Detaljene har stor betydning. Hver liten del er viktig, så velg dem alle med omhu. La dem bli prikken over i-en ved å forsterke helheten eller skape spennende kontraster. Ta sjansen og slipp inn noe mørkt og spennende. Hva ville naturen ha vært uten mørket, som den nattsvarte himmelen eller beksvart jord? På samme måte blir også badet mer interessant med våre nye svarte kraner Pipe og Twit, tilbehørserien A, svarte lærhåndtak, Vist takdusj og dusjvegger i Skoga- eller 180°-serien med svarte hengsler. La ikke svart stå for dysterhet og pessimisme. Vi tenker tidløshet.

Det ligger i vår natur.

FORHANDLERE I NÆRHETEN

  

 

  

 

  

 

  

 

PIPE & TWIT
Servantkranen Pipe har stilren og minimalistisk design. Twit har et stramt og stilrent formspråk som Lorenzo Damiani står bak. Begge produktene passer til små og mellomstore servanter. Fås både som servantkran og i frittstående utgave.
VIST DUSJBATTERI
Hent inn litt mørke og spenning med dusjbatteriet Vist i matt svart. Termostatbatteri med omkaster i grepet. Dusjstangen kan justeres i høyden. Komplett med fargematchende hånddusj og dusjhode. Fås i 150 cc og 160 cc.
TILBEHØR I A-SERIEN
Designserie med rette linjer i svart stål. Og med A-seriens solide og selvklebende løsning slipper du å lage hull i baderomsveggene.
HÅNDKLETØRKER ZAGA
Zaga er den perfekte tørkeren i små rom. De stående stengene gir maks tørkeeffekt. En håndkletørkeren for deg med høye krav på design i baderommet.
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om håndkletørkere.

  

 

  

 

KRANER
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om kraner.

  

 

HÅNDKLETØRKERE
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om håndkletørkere.

  

 

TILBEHØR
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om tilbehør.

NYSGJERRIG PÅ SOT?

Løft opplevelsen et hakk ved å hente inn noe mørkt og spennende. La detaljene være prikken over i-en på badet. Her finner du din nærmeste forhandler.

FORHANDLERE I NÆRHETEN
DK Nord

 

DK Nord
Snø

 

Snø
Skoga

 

Skoga