Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

SELFIE

Naturen vår er full av vakre sjøer og vassdrag. Speilblanke flater og reflekterende detaljer som gnistrer og glitrer. Små duggdråper som ligger som perler utover gresset, eller en klukkende bekk som blinker i vårsolen.
Det første speilet som mennesket brukte, var trolig en blank og vindstille vannflate. Vi har alltid latt oss fascinere av refleksjonen av oss selv. En annen type refleksjon er den indre reisen som krever rom, tilstedeværelse og stillhet.
Badet er et fint sted til både indre og ytre refleksjon. Som naturen selv.

  

 

RUNDE SELFIE
Det nye, runde Selfie er både trendy og tidløst på samme tid. Det stilrene speilet har dekorativ og funksjonell belysning rundt kanten, og lyset regulerer du enkelt rett på speilet. En berøringsfunksjon lar deg dimme lyset.

  

 

  

 

BEHAGELIG LYS OG
EN ROMSLIG OPPLEVELSE
Speilet har en dekorativ LED-lyslist som gir behagelig lys.
Å innrede med speil er en praktisk og enkel måte å få rommet til å virke større på. I tillegg til å speile rommet vil speilflaten også reflektere lyset, noe som bidrar til illusjonen av ekstra romslighet.
DIMMEBRYTER
PÅ SPEILET
Tidlig morgen, midt på dagen eller sen kveld? Det er deilig å kunne velge lys etter hva du skal gjøre. Sminking og barbering tidlig på morgenen krever ett lys, og tannbørsting like før sengetid et annet. Lyset fra runde Selfie kan dimmes og enkelt reguleres rett på speilet ved hjelp av en berøringsfunksjon.
KLART
LYS
Speilets høyeffekts-LED har en lystemperatur på 3400 K, som gir et klart og fint lys som fremhever kontraster og konturer – perfekt til badromsbelysning.

NYSGJERRIG PÅ SELFIE?

Lille speil på veggen der … Kan runde Selfie med sin dekorative list av LED-lys passe på badet ditt? Her finner du din nærmeste forhandler.

FINN FORHANDLER