Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

180° RISTA

Svarte klipper mot lyseblått vann, eller mørke trestammer som skimtes mellom et sart grønnskjær. Det er ofte kontrastene som gjør susen. De skaper spenning og gjør miljøet interessant for øynene. Slik er det også med 180° Rista, som oser av kul industristil og gir badet et litt røffere uttrykk. Svart er tidløst – både i naturen og på badet.

Finn forhandler
RISTA
180° Rista er en tydelig flørt med det industrielle som vi ser så mye av nå. Dusjen er, som navnet avslører, en videreutvikling av vår populære 180°-serie.

  

 

 


STILRENT SÆRPREG


Med 180° Rista kan du gi badet et litt råere uttrykk.
Kompletter gjerne med et av de svarte håndkletørkerne våre eller noe annet svart tilbehør.
Da forsterker du den litt røffe industristilen.INDUSTRIDEKOR
Gjennomtenkt design kombinert med tidsriktig industripreg er et vinnende konsept. På Rista har vi herdet glassets utside med industridekor, noe som gir badet en markert stil.
DESIGN OG
SMARTE LØSNINGER
Rammen og sprossene minner om de klassiske industrielle stålrammene. Rista fås i en rekke ulike modeller. Alle er uten terskel og har dører som svinger både inn- og utover. Monteringsdeler og klemskruer er skjulte, og nøytralstillingen kan reguleres trinnløst.
SVART SOM NATTEN
Tidløs eleganse. Svart fungerer alltid. Kombiner gjerne Rista med noen av de svarte tilbehørene våre, for eksempel dusjbatteriet Vist.
TI ÅRS GARANTI OG SVENSK PRODUKSJON
Vi gir alltid ti års garanti på våre møbler, dusjer, dusjkabinett og dusjvegger. På håndkletørkere, badekar, kraner og toalett er det fem års garanti. Vi har laget møbler på vårt eget snekkerverksted i det lille tettstedet Dalstorp i Sverige helt siden 1962. På den måten vet vi at alle produktene er trygge og holder topp kvalitet.

NYSGJERRIG PÅ 180° RISTA?

Liker du industristilen, vil vite mer om 180° Rista og få informasjon om hvilke modeller som finnes? Her finner du din nærmeste forhandler.

FINN FORHANDLER