Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

ETT STEG NÆRMERE DEN NORDISKE NATUREN

Naturen er alltid nærværende. I alt vi gjør. Det er ekstra tydelig i DK akkurat nå. Tydelig inspirert av den skandinaviske designtradisjonen er serien befriende ren og enkel i formen. Ingen overdrivelser eller kruseduller. Det å søke etter det ekte og genuine ligger i vår natur. Slipp inn det nordiske lyset. Kjenn den milde brisen. Lytt til løvtrærnes blader. La deg fylle med vakkert vemod eller oppkvikkende energi – på et bad som innbyr til både bedagelig ro og bevegelse.

Akkurat som naturen.

FINN FORHANDLER
DK NORD
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om DK Nord.

  

 

  

 

 


DK NORD

Ren og enkel i formen. Det er slik vi kjenner møbelserien DK. Nå har formgiverne Morten Voss og Stinne Knudsen utviklet en design som forsterker det nordiske uttrykket. Kombinasjonen av tre og hvitt skaper en lys og luftig følelse. Som den du finner i naturen her i Norden.

  

 

NORDISK DESIGN
Stilrene fronter i ekte eikefiner med hvit, lakket innramming.
SKUFFER SOM MATCHER
Box two med innredning av eik med to løse skuffer som standard.
BENSTATIV
Fås også med blant annet hvite benstativ i metall som tilvalg. Det tilfører en egen karakter og forsterker baderommets nordiske uttrykk.
NY SERVANT I SOLID SURFACE
Satser du på den nye servanten Svale i komposittmaterialet «solid surface», gir du samtidig møbelet et silkematt og renlinjet preg. Materialet har svært høy slitestyrke og gunstige hygieniske egenskaper.
TIL DEG SOM SKAL MONTERE
Spar tid med vårt nye og enklere oppheng som har færre monteringsmoment og færre skader på tettesjiktet siden monteringen bare krever to skruer i veggen. Justeringen er også blitt lettere. Gjør arbeidet enda enklere ved å lære av en av monteringsfilmene våre.
TI ÅRS GARANTI OG SVENSK PRODUKSJON
Vi gir alltid ti års garanti på våre møbler, dusjer, dusjkabinett og dusjvegger. På håndkletørkere, badekar, kraner og toalett er det fem års garanti. Vi har laget møbler på vårt eget snekkerverksted i det lille tettstedet Dalstorp i Sverige helt siden 1962. På den måten vet vi at alle produktene er trygge og holder topp kvalitet.

  

 

  

 

DK NORD
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om DK Nord.

NYSGJERRIG PÅ DK NORD?

Den nye DK Nord har en utforming som fremhever det skandinaviske, med stamme i hvitt og fronter i lys eik. Her finner du din nærmeste forhandler.

FINN FORHANDLER
Badekar

 

Badekar
Sot

 

Sot
Snø

 

Snø