Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

TAPP I BADEKARET

Et varmt bad kan gjøre hvem som helst lykkelig. Vi forbinder det gjerne med ro og avslapping, noe vi gjør når vi vil koble av. Som en fin tur i skogen eller en dukkert i en varm kulp. Vi har badekar for alle. Mange behagelige muligheter og få begrensninger.

Akkurat som i naturen.

FORHANDLERE I NÆRHETEN

 


SAVON I SOLID SURFACE

 

Vårt nye, romslige og eksklusive badekar Savon er utformet i et førsteklasses materiale. Solid surface er et komposittmateriale med svært høy slitestyrke og gunstige hygieniske egenskaper takket være det spesielle overflatesjiktet. Materialet gir dessuten møbelet et silkematt og renlinjet preg. Savon har stabile, integrerte ben som gir karet et karakteristisk uttrykk.

 

  

 

SAVON
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om Savon.

  

 


 

UME OG ENO I AKRYL

De nye akrylbadekarene våre, Ume og Eno, er praktiske og lettstelte. Akryl er også et UV-bestandig materiale og vil dermed beholde utseendet sitt over tid. Ume har rund fasong, mens Eno er rektangulært.

 

 

ENO
Eno er rektangulært og har en behagelig helling i ryggenden. Formspråket er minimalistisk med rette linjer. Badedybden er 44 cm. Leveres med avløpssett.
UME
Ume har en rund og ergonomisk utforming som gjør det behagelig å sitte i. Badedybden er 45 cm. Leveres med avløpssett.

  

 


 

REYK I STØPEMARMOR

 

Vårt nye badekar Reyk er laget av det slitesterke naturmaterialet støpemarmor, som består av krystalliserte bergarter. Dette leder tankene til naturens varme kilder. De varmebevarende egenskapene sørger for et mer behagelig bad, og naturen blir tatt vare på.
  

 

REYK
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om Reyk.

  

 

  

 

BADEKAR
Felles for alle badekarene våre er omtanken for kvalitet og finish så vel som samspilletmellom form og funksjon. Årets nyheter er ikke noe unntak.

NYSGJERRIG PÅ BADEKARENE VÅRE?

Et varmt bad er deilig hverdagsluksus. Vi har alt fra enklere badekar til avanserte massasjekar som løfter nytelsen til helt nye høyder. Her finner du din nærmeste forhandler.

FINN FORHANDLER
DK Nord

 

DK Nord
Sot

 

Sot
Snø

 

Snø