Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

DET ER HERLIG Å FØLE SEG FRI

Vandring i fjellet. En rusletur på stranden. Svømme i åpent vann. Fellesnevneren er luft. Rom. Magien i mellomrommene. La luften danne rammen. Lek med formene og skap spennende flater. Vi har laget Forma som en hyllest til friheten, og nå har vi gjort den enda litt friere. For din skyld.

Det ligger i vår natur å tenke slik.

FINN FORHANDLER
FORMA FRI
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om Forma Fri.

  

 

  

 

 

 

NÅ ENDA FRIERE

Det nye servantskapet Forma Fri er en videreutvikling av den fleksible møbelserien Forma, som er laget slik at du enkelt kan sette sammen det som passer til nettopp ditt bad. På din egen måte. Føl deg fri til å skape nye dimensjoner og spennende effekter. Du får større alburom, og som bonus blir det også lettere å gjøre rent. Serien kan kombineres med SiD, Svedbergs individual Design, og det gir deg ekstra mange valgmuligheter når det gjelder benkeskiver, mål og tilvalg.

  

 

LETTERE RENGJØRING
Glem kronglete arbeid under servanten når du skal gjøre ren vannlåsen. Easy Clean eren enklere metode og er standard for Forma Fri.
MINIMALISTISK SERVANT I PORSELEN
En lekker porselensservant med en delikat og minimalistisk stil som forsterker det frie uttrykket.
OPPBEVARING SOM FORENKLER
Forma Fri er utstyrt med vårt nye skuffekonsept, Box One. Mot et tillegg kan du få Box One+ og fremheve følelsen av luksus med svart treinnredning av eik.

  

 

  

 

FORMA FRI
Heng møblene der du vil. Høyt eller lavt. Tett eller langt fra hverandre. Med Forma er mulighetene mange, og det er mye å velge mellom.

NYSGJERRIG PÅ FORMA FRI?

Ønsker du større spillerom på badet, vil vite mer om Forma-serien og se hvordan det nye skapet ser ut «i virkeligheten»? Her finner du din nærmeste forhandler.

FINN FORHANDLER
Badekar

 

Badekar
Sot

 

Sot
Snø

 

Snø