Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

LETT Å FALLE FOR SKOGA

Fredfullt som mykt regn, eller energigivende som et kraftig fossefall. Uansett er innrammingen vakker. Som blomstene inntil en perlende bekk, de mektige fjellveggene ved en foss eller strandkanten rundt en innsjø. Skoga har et moderne formspråk, fremstår som et smykke i rommet og danner en fin ramme rundt en av dagens beste stunder.
Slik at en god opplevelse føles enda bedre.

Slik synes vi at det skal være. Det ligger i vår natur.

FORHANDLERE I NÆRHETEN
SKOGA
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om Skoga.

  

 

  

 

 


SKOGA

 

Fossefall hører til blant naturens mest spennende skapelser. Steder der vannmassene er i fritt fall. Det er mektig. Vi har latt store og små fosser gi navn til produktene som på ulike måter rammer inn de herlige stundene på badet. Det er jo slik rommets egne fosser ser ut. Iblant små og fredfulle. Iblant kraftige og energigivende. Det er derfor det er lett å falle for vår nye dusjserie Skoga.

  

 

FORMSPRÅK SOM FORFINER
Med sitt moderne formspråk vil Skoga-dusjene våre gi badet en stilren innramming som løfter opplevelsen til et nytt nivå.
FLEKSIBILITET SOM STANDARD
Det finnes mange modeller å velge mellom, blant annet til badekar, hjørne og vegg. Det meste er mulig på både små og store bad med de mange breddene og høydene i serien. Hva passer best hos deg? I tillegg til praktiske modeller finnes det også flere typer glass og håndtak å velge mellom i samme farge og utførelse som andre detaljer, slik at du kan skape en fin helhet i rommet.
TIL DEG SOM SKAL MONTERE
– Praktisk montering med vendbare hengsler
– Lett å stille inn nullposisjon der døren skal stanse
– Enkel montering i veggprofil med midlertidig stabilisering og feste med borefrie skruer
– Svanen-merkede produkter (de fleste modellene)
– Ti års garanti
Vi hjelper deg med arbeidet med monteringsfilmen vår.
TI ÅRS GARANTI OG SVENSK PRODUKSJON
Vi gir alltid ti års garanti på våre møbler, dusjer, dusjkabinett og dusjvegger. På håndkletørkere, badekar, kraner og toalett er det fem års garanti. Vi har laget møbler på vårt eget snekkerverksted i det lille tettstedet Dalstorp i Sverige helt siden 1962. På den måten vet vi at alle produktene er trygge og holder topp kvalitet.

  

 

  

 

SKOGA
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om Skoga.

NYSGJERRIG PÅ SKOGA?

Serien med dusjvegger fremhever resten av badet på en fin måte og løfter opplevelsen til nye høyder. Her finner du din nærmeste forhandler.

FORHANDLERE I NÆRHETEN
Badekar

 

Badekar
Sot

 

Sot
Snø

 

Snø