Skandinavisk

For deg som liker å ha det enkelt og minimalistisk på badet. Rene linjer. Med en lys fargepalett, vakre kontraster mellom gammelt og nytt og ekte naturmaterialer som rammes inn av mye grønne planter. Tenk stilrenhet, minimalisme, lys og en diskret fargebase – hvitt, svart eller jordnære farger som f.eks. beige, grønn og grå.

Skandinavisk

Dempet og minimalistisk

Passer for deg som vil ha et dempet og litt minimalistisk miljø. Gjennomgående naturlige materialer, lyse farger samt et enkelt og luftig uttrykk gjør at det er lett å trives på badet.

Produkter som passer med stilen

Den skandinaviske stilen byr på en lys fargepalett, vakre kontraster mellom gammelt og nytt og naturlige materialer. Passer for deg som vil ha et dempet og minimalistisk miljø i baderommet. På bildet ser du en møbelfront i blond eik og hvite detaljer som f.eks. kranen Pipe.

Skandinavisk
Skandinavisk

Stiltypisk

→ Naturmaterialer → Luftig → Lyse farger → Gammelt og nytt → Minimalistisk

Det finnes en stil for alle

Vi kommer til å fremheve ulike stiler i løpet av året for å inspirere. Betrakt det som en enkel stilguide, et verktøy som kan hjelpe deg med å finne den stilen som passer for deg! Når du har funnet den stilen som passer for deg, kan vi tipse om vårt tegneprogram Blueprint. Der kan du tegne ditt eget baderom akkurat slik du vil ha det.

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Svedbergs Baderom - Skapa
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.