Shaker

Det som kjennetegner stilen, er enkelhet og funksjon. En minimalistisk design uten sirligheter og kruseduller. Shaker var en frikirkebevegelse som oppstod i England på 1700-tallet. For shakers var det viktig å ha orden og struktur. Hver ting på sin plass gjaldt gjennomgående i innredningen. Shakers kalles iblant for de første minimalistene. Bevegelsens filosofi kretset rundt de tre begrepene ærlighet, funksjon og enkelhet. Dette gjaldt også innredningen. I dag er Shaker-stilen, med sin stramme og kresne fremtoning, veldig populær hos mange.

Shaker

I det enkle bor det vakre

Skap ro ved å holde det stramt og minimalistisk på badet. Minimalistisk design med fokus på form og proporsjoner, ofte med kreative løsninger som skaper ekstra funksjon. Naturmaterialer som holder lenge. En fargeskala som går i grått, grønt og hvitt.

Produkter som passer med stilen

Med fokus på enkelhet og funksjon, fjernt fra sirligheter og kruseduller, har Shaker-stilen fått flytte inn hos mange. Er den stramme fremtoningen og den minimalistiske designen noe for deg og ditt baderom? Forsterk med vår stilrene kran Halde i krom!

Shaker
Shaker

Stiltypisk

→ Enkelt → Funksjonelt → Naturmaterialer → Stramt → Orden og struktur

Det finnes en stil for alle

Vi kommer til å fremheve ulike stiler i løpet av året for å inspirere. Betrakt det som en enkel stilguide, et verktøy som kan hjelpe deg med å finne den stilen som passer for deg! Når du har funnet den stilen som passer for deg, kan vi tipse om vårt tegneprogram Blueprint. Der kan du tegne ditt eget baderom akkurat slik du vil ha det.

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Svedbergs Baderom
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.