New Nordic

New Nordic er opprinnelig en skandinavisk nisjestil. Den passer for deg som ikke tiltales av f.eks. stilrent og mørkt eller minimalistisk og hvitt. Du vil at badet skal være fargerikt og mer levende. Typiske stilnøkler er myke, lekne former, lyse tresorter, avrundede avslutninger, midjer på møblene, prisgunstig design og mye farger. Varme pasteller blandet med sterke neonfarger – ofte rosa og gult. Mønstrede tekstiler og grønne planter som monstera og fiolinfiken skaper en varm og hjemmekoselig følelse.

New Nordic

Fargerikt og lekent

En fargerik stil som består av lekne mønstre og runde former i kombinasjon med lyst tre. Som en fornyelse av skandinavisk designs storhetstid fra 1950-tallet. Passer fint på badet!

Produkter som passer med stilen

New Nordic er en fargerik stil som byr på lekne mønstre og runde former. Liker du varme pasteller blandet med sterke neonfarger, er dette stilen for deg. Ekstra herlig blir det med kraner, knotter og håndtak i gull.

New Nordic
New Nordic

Stiltypisk

→ Lekent → Fargerikt → Lyse tresorter → Pasteller → Mønster

Det finnes en stil for alle

Vi kommer til å fremheve ulike stiler i løpet av året for å inspirere. Betrakt det som en enkel stilguide, et verktøy som kan hjelpe deg med å finne den stilen som passer for deg! Når du har funnet den stilen som passer for deg, kan vi tipse om vårt tegneprogram Blueprint. Der kan du tegne ditt eget baderom akkurat slik du vil ha det.

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.