Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Minimalism

En enkel, harmonisk og tidløs stil som gir et rent og enkelt inntrykk i baderommet. Velg mellom minimalistisk mørk og minimalistisk lys. Går du for det mørke, er det svart, brent tre, valnøtt, svart stein, svale overflater, rette linjer og enkle former som gjelder. Velger du minimalistisk lys, har stilen akkurat som minimalistisk mørk et svalt uttrykk og styres av enkle linjer og former. Men i stedet for svart/mørkt er det hvitt som dominerer.

Et minimalistisk og svalt baderom

Tanken bak denne stilen er å ta bort alt unødvendig og bare innrede med ting som har en tydelig funksjon. Åpne flater, rene linjer, få møbler og sparsomt med gjenstander er typisk for stilen.

Produkter som passer med stilen

Vil du ta bort alt unødvendig og satse på en minimalistisk stil i baderommet, kanskje med kranen Bold i sentrum? Enkelt, tidløst og harmonisk passer bra for både rommet og sjelen.

Stiltypisk

→ Minimalistisk → Åpne flater → Rene linjer → Få møbler → Få gjenstander

Det finnes en stil for alle

Vi kommer til å fremheve ulike stiler i løpet av året for å inspirere. Betrakt det som en enkel stilguide, et verktøy som kan hjelpe deg med å finne den stilen som passer for deg! Når du har funnet den stilen som passer for deg, kan vi tipse om vårt tegneprogram Blueprint. Der kan du tegne ditt eget baderom akkurat slik du vil ha det.