Industri

Den populære industristilen kjennetegnes av rå overflater, en grafisk og mørk fargeskala samt harde materialer. Mye svart, metall og rustfritt. Innredningsdetaljene kan gjerne være som hentet fra et gammelt fabrikk- eller lagerlokale. Stilen skaper en litt hardere og ”maskulin” følelse i baderommet – hvis du ikke velger å blande den med mykere materialer.

Industri

Mørke toner i baderommet

Betong, stål og rå, ubehandlede materialer er typisk for denne stilen. Tenk tegl, grovt tre og metaller av ulike slag. Mørkere toner som svart, grått og brente brune toner dominerer.

Produkter som passer med stilen

La de herlige stundene på badet bli litt mer spennende med rå overflater, en mørk fargeskala og harde materialer. Typisk for industristilen er betong, metaller av ulike slag og fargen svart. Kranen på bildet heter passende nok Industria og bakenfor skimter vi en møbelfront i den nye fargen Leire.

Industri
Industri

Stiltypisk

→ Rå overflater → Betong og tegl → Metaller → Svart farge → Grovt tre

Det finnes en stil for alle

Vi kommer til å fremheve ulike stiler i løpet av året for å inspirere. Betrakt det som en enkel stilguide, et verktøy som kan hjelpe deg med å finne den stilen som passer for deg! Når du har funnet den stilen som passer for deg, kan vi tipse om vårt tegneprogram Blueprint. Der kan du tegne ditt eget baderom akkurat slik du vil ha det.

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Svedbergs Baderom - Forma
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.