Lite bad

5 tips for deg som skal pusse opp et lite bad

Å forvandle det lille badet ditt til et rom med komfort og stil krever både omtenksomhet og kreative ideer. Med riktige baderomsmøbler og smarte løsninger, kan du skape et bad som ikke bare er pent å se på, men også praktisk og funksjonelt. Her er noen tips fra oss i Svedbergs for å hjelpe deg med å skape drømmebadet ditt.

Lite bad med baderomsmøbel Bloc

1. Lyse farger får badet til å se større ut

Bruk overflatesjikt i lyse farger for å skape en følelse av luftighet og plass på badet. Fliser og klinker i lyse toner reflekterer lyset og får badet til å virke større enn rommet faktisk er. Kombiner overflatesjiktene med gjennomsiktige materialer som en hjørnedusj i klart glass for å la lyset strømme fritt slik at badet føles mer åpent.

Hold baderomsmøblene dine i en enhetlig stil for å skape et sammenhengende og harmonisk inntrykk. Med for mange ulike farger kan badet føles rotete.

Svedbergs tipser

Velg et servantskap, speilskap og høyskap med samme uttrykk. For eksempel baderomsmøbelet Poem i ren eik sammen med Sarek speilskap og høyskap i samme farge.

Poem baderomsmøbel i hvitt

Tegn badet

Bygg badet ditt allerede i kveld. Med noen tastetrykk kan du enkelt planlegge hvordan du vil ha det. Når du er ferdig, Lykke til!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Maksimer baderomsoppbevaringen

På et mindre bad er det innsiden som teller. Velg baderomsmøbler som kombinerer fleksibilitet med smart oppbevaring. Med et servantskap med uttrekkbare skuffer og et speilskap får du plass til alt på badet uten at det oppleves som rotete.

Vår nye møbelserie Poem leveres med eksklusiv skuffeinnredning i den øvre skuffen, og med større høyde på servantskapet er det plass til mer enn noensinne i den nedre skuffen.

Svedbergs tipser

Velg et servantskap med 35 cm dybde for å frigjøre mer gulvareal, og kombiner servantskapet med et speilskap for ekstra oppbevaring av baderomsartiklene dine.

Poem baderomsmøbel med åpen skuff

3. Høye speil skaper dybde

Med et baderomsspeil med rikelig høyde får du badet til å virke større enn det egentlig er. Hvis du plasserer et stort speil på veggen, reflekteres lyset og gir en illusjon av større plass.

Svedbergs tipser

Hvis du vil ha et skikkelig høyt speil, velger du Valje speil Oval med energieffektiv LED-belysning. Fås i bredden 45 cm og i høydene 90 samt 110 cm.

Valje baderomsspeil og Poem baderomsmøbel

Vår katalog

I vår katalog Bad & Rom finner du hele produktutvalget. Bla gjennom katalogen online eller besøk en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Husk belysningen

Sørg for å lyse opp badet med ulike lyskilder for å unngå skyggepartier. Velg et speilskap eller et baderomsspeil med innebygd LED-belysning og gjerne én eller flere pendellamper som kombinerer ekstra belysning med en pen innredningsdetalj.

Svedbergs tipser

Vårt speilskap Skuru og Ista speil har begge justerbar belysning, som gjør at du selv kan justere belysningen direkte på møblene. Hvis du vil ha mer belysning, velger du skuffebelysning og gulvlys til servantskapet som tilbehør.

Valje baderomsspeil med LED-belysning
Innred bærekraftig med svenskproduserte bad i slitesterke materialer

Innred bærekraftig med svenskproduserte bad i slitesterke materialer

5. Innred med høyskap for å trekke blikket oppover

Skap en illusjon av høyde ved å velge et høyskap som strekker seg opp langs veggene. Høyskapet gir deg også mulighet for ekstra baderomsoppbevaring. Velg blant noen av våre smarte tilbehør i høyskapene, som uttrekkbare skuffer til å oppbevare håndklærne dine i og vår ladestasjon i stål som gir deg mulighet til å oppbevare den varme krølltangen i høyskapet.

Svedbergs tipser

Våre høyskap fås i to ulike høyder og dybder. Velg en Fri oppbevaring som tilbehør for å få en åpen oppbevaringshylle der du kan vise frem vakre accessoirer.

 

Poem baderomsmøbel i brun ask med sideoppbevaring

Tips og råd for ditt nye bad

Vurderer du å pusse opp badet? Veien til et nytt bad kan føles lang, men resultatet blir ofte fantastisk.

Divider
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.