Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

I VÅR NATUR

Vi lager holdbar baderomsinnredning som du kan ha lenge. Det handler om omtanke. For deg. For hverandre. For produktene. For miljøet. Vi designer enkelt, funksjonelt og tidløst. Med nøye utvalgte materialer og løsninger som gjør hverdagen enklere. Det ligger i vår natur å tenke slik.

Hos oss finner du alt for hele baderommet. Fra baderomsmøbler, servanter og blandebatterier til dusjer, badekar, håndkletørkere og toaletter. Alt passer sammen, fargenyanser, detaljer og materialvalg, alt holder samme kvalitet og alt leveres samtidig.

  

 

  

 

SLIK GIR DU BADET
ET LØFT
Stylist Malin Qvänstedt Myllymäki tipser om hvordan du enkelt kan gjøre badet til din egen oase, blant annet ved å hente inn naturen.
BADEROMSTRENDER
Hvilke trender gjelder for baderommet? Sammen med formgiveren og innredningsstylisten Stinne Knudsen gir vi deg svarene. Du får også praktiske tips om ting det er bra å tenke på, de små detaljene som gjør stor forskjell.
SMART OPPBEVARING
Har du orden i sakene på badet? Vi hjelper deg gjerne med sortering og organisering. Med smart oppbevaring blir livet mye enklere.

  

 

  

 

180° RISTA
Svarte klipper mot lyseblått vann, eller mørke trestammer som skimtes mellom et sart grønnskjær. Det er ofte kontrastene som gjør susen. De skaper spenning og gjør miljøet interessant for øynene. Slik er det også med 180° Rista, som oser av kul industristil og gir badet et litt røffere uttrykk. Svart er tidløst – både i naturen og på badet.
RUNDE SELFIE
Det nye, runde Selfie er både trendy og tidløst på samme tid. Det stilrene speilet har dekorativ og funksjonell belysning rundt kanten, og lyset regulerer du enkelt rett på speilet. En berøringsfunksjon lar deg dimme lyset.
HVA VILLE NATUREN HA VÆRT UTEN MØRKET?
Ta sjansen og slipp inn noe mørkt og spennende. Hva ville naturen ha vært uten mørket, som den nattsvarte himmelen eller beksvart jord? På samme måte blir også badet mer interessant med våre mørke nyheter: Pipe-kranen i svart, tilbehørserien A, svarte lærhåndtak, Vist takdusj og dusjvegger i 180°-serien med svarte hengsler. La ikke svart stå for dysterhet og pessimisme. Vi tenker tidløshet.
DK NORD I TRE OG HVITT
Møbelserien DK, som designerne Morten Voss og Stinne Knudsen står bak, har blitt manges favoritt. Serien har et eksklusivt, renlinjet og minimalistisk uttrykk. Den nye DK Nord har fått en utforming som fremhever det skandinaviske, med stamme i hvitt og fronter i lys eik. Kombinasjonen av tre og hvitt skaper en lys og luftig følelse. Som den du finner i naturen her i Norden. DK Nord er en hyllest til det nordiske lyset.

NYSGJERRIG PÅ NYHETENE VÅRE?

Naturlighet og ekthet ligger i Svedbergs’ DNA. Nå tar vi enda et steg videre.
Klikk på linken for å bestille eller bla gjennom den direkte her på vår nettside

Baderomsbok 2019