Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

I VÅR NATUR

Vi lager holdbar baderomsinnredning som du kan ha lenge. Det handler om omtanke. For deg. For hverandre. For produktene. For miljøet. Vi designer enkelt, funksjonelt og tidløst. Med nøye utvalgte materialer og løsninger som gjør hverdagen enklere. Det ligger i vår natur å tenke slik.

Hos oss finner du alt for hele baderommet. Fra baderomsmøbler, servanter og blandebatterier til dusjer, badekar, håndkletørkere og toaletter. Alt passer sammen, fargenyanser, detaljer og materialvalg, alt holder samme kvalitet og alt leveres samtidig.

  

 

HVA VILLE NATUREN HA VÆRT UTEN MØRKET?
Ta sjansen og slipp inn noe mørkt og spennende. Hva ville naturen ha vært uten mørket, som den nattsvarte himmelen eller beksvart jord? På samme måte blir også badet mer interessant med våre mørke nyheter: Pipe-kranen i svart, tilbehørserien A, svarte lærhåndtak, Vist takdusj og dusjvegger i 180°-serien med svarte hengsler. La ikke svart stå for dysterhet og pessimisme. Vi tenker tidløshet.
RUNDE SELFIE
Det nye, runde Selfie er både trendy og tidløst på samme tid. Det stilrene speilet har dekorativ og funksjonell belysning rundt kanten, og lyset regulerer du enkelt rett på speilet. En berøringsfunksjon lar deg dimme lyset.
FRI MED FORMA
Blant nyhetene er et nytt servantskap i møbelserien Forma – serien du enkelt setter sammen slik at den passer til nettopp ditt bad. Møblene kan henge fritt. Høyt eller lavt. Tett eller langt fra hverandre. Du kan leke med former og skape spennende flater. Det blir bedre plass på badet, og som bonus blir det også lettere å gjøre rent.
– Vi betrakter utviklingen som en hyllest til friheten. Stemningen skal være luftig – man skal rett og slett ha litt større spillerom på badet. Det liker alle, men det er ekstra behagelig dersom man er flere som skal ha plass samtidig.
DK NORD I TRE OG HVITT
Møbelserien DK, som designerne Morten Voss og Stinne Knudsen står bak, har blitt manges favoritt. Serien har et eksklusivt, renlinjet og minimalistisk uttrykk. Den nye DK Nord har fått en utforming som fremhever det skandinaviske, med stamme i hvitt og fronter i lys eik. Kombinasjonen av tre og hvitt skaper en lys og luftig følelse. Som den du finner i naturen her i Norden. DK Nord er en hyllest til det nordiske lyset.
SKOGA – EN FOSS DET ER LETT Å FALLE FOR
At fossefall hører til blant naturens mest spennende skapelser, er det nok mange som mener. Svedbergs har latt de nye dusjveggene som vakkert rammer inn de deilige opplevelsene på badet, få navn etter fossefall – både store og små. Skoga, en av Islands største fosser, er først ut. Serien med dusjvegger fremhever resten av badet på en fin måte og løfter opplevelsen til nye høyder. Det finnes en rekke modeller å velge mellom, og dessuten mange typer glass og håndtak.
NYE BADEKAR I 2019
Også på badekarfronten kommer det spennende nyheter. Eksklusive Savon er laget av det førsteklasses materialet Solid Surface, som takket være den spesielle overflaten har høy slitestyrke og gunstige hygieniske egenskaper.

Det runde Ume og det rektangulære Eno er fremstilt av akryl, et materiale som holder badekarene fine i mange år og gjør renholdet enkelt.

Nyheten Reyk i støpemarmor gjør badet ekstra behagelig ved hjelp av materialets varmebevarende egenskaper. Støpemarmor består av krystalliserte bergarter, som leder tankene til naturens varme kilder. Badet blir mer behagelig, og naturen blir tatt vare på.
180° RISTA
Svarte klipper mot lyseblått vann, eller mørke trestammer som skimtes mellom et sart grønnskjær. Det er ofte kontrastene som gjør susen. De skaper spenning og gjør miljøet interessant for øynene. Slik er det også med 180° Rista, som oser av kul industristil og gir badet et litt røffere uttrykk. Svart er tidløst – både i naturen og på badet.

NYSGJERRIG PÅ NYHETENE VÅRE?

Naturlighet og ekthet ligger i Svedbergs’ DNA. Nå tar vi enda et steg videre.
Klikk på linken for å bestille eller bla gjennom den direkte her på vår nettside

Baderomsbok 2019