Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Rom for frihet

Vårt konsept Rom for frihet ringer inn det vi tilbyr. Det handler om frihet til å velge fra et bredt og fleksibelt sortiment. Frihet til å velge stil. Frihet til å føle seg trygg med produkter av høyeste kvalitet. Frihet til å fremheve din personlighet. Det er ditt baderom og du bestemmer hvordan det skal se ut. Om du vil, så hjelper vi gjerne til!

  

 

Det finnes en stil for alle. Vi gjør det lett for deg å finne det rette.

Våre møbelserier Forma, DK, Stil, Skapa og Intro har alle et eget unikt uttrykk. De utgjør, hver og en, et perfekt grunnlag for mange ulike stiler.

Våre stiler

  

 

Minimalisme
Tanken bak denne stilen er å ta bort alt unødvendig og bare innrede med ting som har en tydelig funksjon. Åpne flater, rene linjer, få møbler og sparsomt med gjenstander er typisk for stilen.
Industri
Betong, stål og rå, ubehandlede materialer er typisk for denne stilen. Tenk tegl, grovt tre og metaller av ulike slag. Mørkere toner som svart, grått og brente brune toner dominerer.
Shaker
Skap ro ved å holde det stramt og minimalistisk på badet. Minimalistisk design med fokus på form og proporsjoner, ofte med kreative løsninger som skaper ekstra funksjon. Naturmaterialer som holder lenge. En fargeskala som går i grått, grønt og hvitt.
Skandinavisk
Passer for deg som vil ha et dempet og litt minimalistisk miljø. Gjennomgående naturlige materialer, lyse farger samt et enkelt og luftig uttrykk gjør at det er lett å trives på badet.
New Nordic
En fargerik stil som består av lekne mønstre og runde former i kombinasjon med lyst tre. Som en fornyelse av skandinavisk designs storhetstid fra 1950-tallet. Passer fint på badet!

  

 

SLIK GIR DU BADET
ET LØFT
Stylist Malin Qvänstedt Myllymäki tipser om hvordan du enkelt kan gjøre badet til din egen oase, blant annet ved å hente inn naturen.
BADEROMSTRENDER
Hvilke trender gjelder for baderommet? Sammen med formgiveren og innredningsstylisten Stinne Knudsen gir vi deg svarene. Du får også praktiske tips om ting det er bra å tenke på, de små detaljene som gjør stor forskjell.
SMART OPPBEVARING
Har du orden i sakene på badet? Vi hjelper deg gjerne med sortering og organisering. Med smart oppbevaring blir livet mye enklere.

  

 

  

 

NYSGJERRIG PÅ NYHETENE VÅRE?

Naturlighet og ekthet ligger i Svedbergs’ DNA. Nå tar vi enda et steg videre.
Klikk på linken for å bestille eller bla gjennom den direkte her på vår nettside

Baderomsbok 2020