Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Forsa

En dusjserie med et nytt formspråk som passer inn i moderne baderom. Smidigere profiler og integrerte håndtak hever det estetiske inntrykket, smarte funksjoner øker opplevelsen og valgfriheten til å kombinere som du vil.

Form Us With Love 

I snart ti år har det internasjonalt hyllede studioet satt dialog og relevans i fokus, ved hjelp av strategisk design for å posisjonere, bygge og opprettholde morgendagens varemerker. Med oss i Svedbergs har samarbeidet vært tett og intensivt, blant annet gjennom workshops og regelmessige samtaler. Alltid med en streben etter å balansere motstridende verdier og utfordre det konvensjonelle. Resultatet er Forsa.

Frigjør gulvplass

Takket være de smarte løftehengslene blir det enklere både å åpne og lukke døren. Dessuten holder gummilisten tett mot gulvet, slik at du slipper søl på baderommet. Når dusjen ikke brukes, kan dørene felles innover for å frigjøre gulvplass. De smidige profilene tillater rørtrekking. Velg blant mange størrelser, farger og former.

 

Fargematchet og med godt innsynsvern

Gradientglasset, som er fargematchet, gir et godt innsynsvern. Velg mellom to ulike håndtak, som også er fargematchet. De store glassflatene gir luft og romslighet. Selv om profilene er smidige, tillater de rørtrekking. De smarte løftehengslene gjør det enklere både å åpne og lukke døren, og dessuten holder gummilisten tett mot gulvet. Nyheten Forsa rund er en perfekt løsning ved vindu, kan monteres asymmetrisk i hjørne.

 

Perfekt for det
lille baderommet

Denne dusjmodellen passer også på små baderom. De smarte løftehengslene gjør det enklere både å åpne og lukke døren, og dessuten holder gummilisten tett mot gulvet. Selv om profilene er smidige, tillater de rørtrekking. Med et stag kan man få en bevegelig dør til å bli fast (se bilde 6). Forsa skjermvegg er en nyhet som har klemfeste til gulv og stag i krom for dusjforheng.

 

Smart løsning gir mindre søl

Et dusjhjørne på et badekar er smart for å unngå søl. Dørene kan dessuten skyves bort, f.eks. når du tar et bad. Det herdede sikkerhetsglasset er 6 mm tykt. Profilene er smidige, men tillater likevel rørtrekking. De kan også fås i 4 ulike farger: hvit matt, svart matt, aluminium matt og aluminium blank.

 

Smidige og pene profiler

Håndtakene er i samme stil og farge som profilene. Gradientglasset, som også kan fås i ulike farger, gir både innsynsvern og et luftig inntrykk. Konstruksjonen gjør at du slipper søl andre steder på baderommet. Velg mellom flere størrelser med en eller to dører. Profilene kan justeres for ulike breddemål. Du kan også kjøpe til byggprofiler, 20 eller 40 mm.