Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Forma

En ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche som du vil.

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. En annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du bestemmer. Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blitt en revolusjon i baderomsbransjen. Du kan likegodt venne deg til tanken. Dette er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.


DE BESTE SKUFFENE VI HAR LAGET


Da vi utviklet vårt nye skuffekonsept, var utgangspunktet at konstruksjonen skulle være stabil og funksjonaliteten høy. Dessuten skulle det være mulig å gjøre tilvalg for å forsterke opplevelsen ytterligere. Box One inngår og koster ikke noe ekstra. Skuffen har en innredning av formstøpt plast som er veldig slitesterk og lettstelt. Materialet i skuffens bunn er behandlet for at ingenting skal gli rundt.

Forma får enda flere valgmuligheter i år. Velger du hel front (dybde 45 cm), inngår det en smart innerskuff til servantskapet.

BOX ONE+


Vil du forbedre opplevelsen, kan du, mot et tillegg, velge Box One+. Da får du svart treinnredning og to løse, litt mindre treskuffer som du kan plassere hvor du vil i skuffene. Det er både pent og praktisk.

SMARTE TILVALG


Våre baderomsmøbler er velutstyrte og har mange smarte funksjoner allerede i standardutførelse. Men det er også mulig å gjøre tilvalg, f.eks. stikkontakt, forstørrelsesspeil eller tøykurv.

Funksjonell forstørrelsesspeil


Alle skjønnhetsinteressertes beste venn. Et perfekt tilvalg for deg som vil gjøre sminkingen fullkommen.

EASY CLEAN


Ny, smart vannlås som gjør det enklere å rense og holde rent i røret. Inngår som standard i Forma.

Fordeler med LED

Fordelen med LED-belysning er levetiden som er ca. 50 ganger lengre sammenlignet med en lyspære og 3–4 ganger lengre sammenlignet med lysrør. Det er også et godt miljøvalg ettersom LED har lavt energiforbruk og ikke inneholder kvikksølv. Teknikken tåler hyppige tenninger uten at levetiden påvirkes og det blir lyst omgående uten noen forsinkelse.

Høyeste elsikkerhet

IP44 har høyest sikkerhetsnivå og passer i dusj- og badesoner samt i veldig trange baderom. Alle elektriske komponenter i vårt sortiment er dessuten CE- og S-merket.

Nyhet 2019
Forma Fri
Det nye servantskapet Forma Fri er en videreutvikling av den fleksible møbelserien Forma, som er laget slik at du enkelt kan sette sammen det som passer til nettopp ditt bad. På din egen måte. Føl deg fri til å skape nye dimensjoner og spennende effekter.


Opplev Forma i full frihet

– kombiner med SiD.

Formspråket er minimalistisk og tydelig. Produsert med omsorg og følelse for håndverket. Forma er for deg som stiller høye krav til form og funksjon, ved å kombinere med SiD får du dessuten ubegrensede valgmuligheter. Vi tilpasser rett og slett møblene etter de individuelle målene på baderommet ditt og skaper på den måten unike løsninger. Du bestemmer.

 Finn din SiD-forhandler

Våre SiD-sertifiserte forhandlere gir deg all den hjelpen du trenger for å skape en hundre prosent unik Forma-baderomsløsning. Møbler som bygger på eksakte og individuelle mål, tilpasset helt etter dine ønsker. For nærmeste SiD-forhandler besøk svedbergs.no


Hvordan vil du ha benkeplaten?

Med SiD kan du få måltilpassede benkeplater som skaper et eksklusivt uttrykk. Velg et materiale som matcher den øvrige innredningen. Benkeplatene kan fås i alt fra naturstein til Dekton (et motstandskraftig naturmateriale).


Nå kan du få Forme i den fargen du vil (ifølge NCS-skalaen, mot pristillegg).