Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Vask og tørk

FORVANDLE BADET SLIK AT DET OGSÅ KAN BENYTTES SOM VASKEROM

Dette er gode nyheter for deg som har et bad, men ikke noe vaskerom. Nå kan du flytte vaskemaskin og tørketrommel inn på badet, vi har skap og benker som passer. Med 50 års erfaring fra bad, vet vi hvilke krav som stilles i fuktige miljøer. Alt handler om kvalitet, funksjon og håndverk.

NOEN AV ALLE FORDELENE:

Skapene passer bra til Forma, Stil og Skapa både når det gjelder farge og form. På kjøpet får du gode oppbevaringsmuligheter ettersom skapene er 35 cm dype. Hvorfor ikke komplettere med en separat stikkontakt innvendig i et av skapene? Med en benkeplate gjemmer du lett bort vaskemaskinen og tørketrommelen. Benkeplaten kan måltilpasses, og den er 63 cm dyp og 2,8 cm tykk. Maks. lengde 240 cm.

FARGER PÅ SKAPDØRER

VIT

HVIT

GRÅ

GRÅ

LJUS EK

LYS EIK

SVART EK

SVART EIK

DEKKSIDE OG PASSBIT

Skapene har alltid hvit stamme. Som tilbehør finnes dekksider og passbiter. Du kan også få eluttak i dine skap.

Täcksida och Passbit, Tvätt och tork

HÅNDTAK

Välj till handtag från våra möbelserier Forma, Stil och Skapa.

Handtag Tvätt och tork

FARGER PÅ BENKEPLATE

VI

HVIT

LJUSGRÅ

LYS GRÅ

MÖRKGRÅ

MØRK GRÅ

SVART

SVART

FLERE STIKKONTAKTER

Elboks med 3 uttak. 

 

EL-BOX

PRAKTISK SKITTENTØYKURV

Legg til en praktisk skittentøykurv som passer til vaskerom skap. Velg mellom to størrelser som er enkle å løfte ut og ta med til vaskemaskinen.

TVÄTTKORG