#langfossbyhalvorbakke

Langfoss - Dusjenes dusj

En av Norges høyeste fosser har inspirert oss til å skape en dusj med mye glass og god plass. Tynne, grafiske profiler gir et minimalistisk og stilrent uttrykk. Den bølgeformede tekstilen står for det spektakulære og bidrar også til en eksklusiv og herlig følelse. Velkommen til å oppleve Langfoss, fem kilometer sørvest for tettstedet Fjæra, eller hjemme på baderommet.

Langfoss vinner Red Dot Award.

Langfoss er blitt kåret til vinner av Red Dot Award for sitt produktdesign. Red Dot Award er en velrenommert og verdensomspennende konkurranse som premierer det beste innen de tre kategoriene produktdesign, kommunikasjonsdesign og designkonsept.

- Det å vinne en Red Dot i kategorien for produktdesign er et bevis på den høye kvaliteten og det enestående designet som Svedbergs produkter har. Johan Körner, designleder

Design er å tenke holdbart

Trenden er tydelig. I dag innreder mange baderommet i en minimalistisk stil krydret med hotellfølelse. Noe av det viktigste er dusjen. Vannstråler som omfavner kroppen etter en lang dag, eller kanskje for å hjelpe deg med å våkne på en behagelig og avslappende måte

Gardiner fra Svensson

Det bølgende tøyet gir mykhet samtidig som det absorberer lyd, men det er også praktisk. Trekk tøyet til siden hvis du vil eksponere f.eks. spa-produkter, trekk for hvis du heller vil dusje i fred. Hvis du vil ha forandring, er det fort gjort. Bytt bare ut tøyet når du føler for det. Tøyet kommer fra den tradisjonsrike tekstilbedriften Ludvig Svensson som har mange års erfaring med høye krav til design og slitestyrke.

#langfossbyhalvorbakke

Utforske Langfoss

En av Norges høyeste fosser har inspirert oss til å skape Langfoss. Det er nytenkning med fokus på design, romslighet, stråler som omfavner kroppen og ikke minst tekstil!

Grafisk og stringent uttryckk

Langfoss dusjvegger har profiler og detaljer som skaper et grafisk og stringent uttrykk. En eksklusiv følelse. Gulvprofilen ånder av samme formspråk.

Avlastningshylle for dine produkter

En annen smart løsning er hyllen som monteres direkte på glasset slik at du ikke trenger å bore hull i overflatesjiktet. Hyllen har dessuten et avstandsstykke og beslag som gjør det enklere å ta den ned og rengjøre den. Som om ikke det var nok, Langfoss er enkel å montere.

Tekstl fra Svensson

Tøyet kommer fra velkjente Ludvig Svensson, en innovativ bedrift som har utviklet og produsert tøy med fokus på design, kvalitet og funksjon i over 130 år. Velg blant fargene naturhvit, granittgrå og askegrå. Du kan også få tøyet i flere andre farger som tilvalg, velg fra Ludvig Svenssons kolleksjon Salt.

Naturhvit

Granittgrå

Askegrå

1500*

3210*

3932*

4062*

4230*

4321*

4340*

4342*

4350*

4411*

4472*

4531*

4562*

4621*

5021*

5071*

5510*

5621*

6311*

6331*

6420*

6441*

6510*

6520*

6710*

6815*

8440*

Dusjenes dusj

Langfoss kan fås med flere ulike typer glass. Velg mellom krystallglass og røykfarget glass med profiler i matt aluminium eller mattsvart. Du kan også velge mellom breddene 80 og 90 cm, med eller uten hylle.

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.