Lucite

Med Lucite kan du i stor grad få den designen du ønsker på badekaret, fordi materialet er ekstremt formbart. Den fargebestandige overflatefinishen gir en varm og myk følelse. Lucite er også lettstelt, da det ikke slipper gjennom smusspartikler.

Auren

Badekaret Auren står for det kompromissløst nye; et matt badekar med høy designfaktor. Tynne kanter som bøyer svakt innover gir et slankt og moderne inntrykk – og gir likevel en ergonomisk badeopplevelse på innsiden.

Barb

Barb

Det ovale designet skaper et mykt og moderne inntrykk. At det er frittstående, er ikke bare pent, det gjør dessuten badekaret lettplassert i de fleste baderom. Sjenerøs badedybde med rikelig plass. Velg til blandebatteri for veggmontering.

Barb
Ume

Ume

Ume har en rund og ergonomisk utforming som gjør at det er behagelig å sitte i. Har en badedybde på 45 cm. Leveres med avløpssett. Velg til et blandebatteri for veggmontering.

Ume
Lule

Lule

Form og funksjon i ett og samme badekar. Rundt og ergonomisk. Fremstilt av Lucite, som er sterkere og har en mer luksuriøs overflate enn akryl. Finnes i to størrelser, 158 og 170. Velg til kran for veggmontering.

Lule

Finn forhandler

Her finner du din nærmeste forhandler.

Svedbergs baderom - Badekar
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.