Akryl

En syntetisk fiber som er blitt brukt i ulike sammenhenger i mange tiår. Materialet gir badekaret en varm, myk og glatt overflate. En annen fordel er at vanntemperaturen opprettholdes lenger enn i et badekar med emaljert overflate. Akryl er et veldig slitesterkt materiale med en lav absorbering av fukt. Det gjør at det er enkelt å holde rent. Alt dette i kombinasjon med at det er et svært formbart materiale, forklarer suksessen.

Akryl
Z160

Z160

Pent og enkelt badekar, akkurat passe for én person. De mykt rundede formene er både estetisk tiltalende og gir en herlig komfort.

Z160
Buzz

Buzz

Et litt mindre hjørnebadekar, med integrerte fronter, som passer perfekt i det lille baderommet. Gode avsetningsflater for såpe, sjampo og badeskum. Et perfekt valg for barnefamilien.

Buzz
Belle

Belle

Et klassisk badekar med føtter som setter et fint preg på baderommet. En luksuriøs og personlig følelse. Samtidig moderne, bekvemt og funksjonelt. Den litt høyere kortsiden gir en behagelig støtte for ryggen. Føttene finnes i krom, messing, bronse og hvit matt.

Belle

Classic

Bekvemt og pent badekar i klassisk design med føtter. Den litt høyere kortsiden gir en behagelig støtte for ryggen. Føttene finnes i krom, messing, bronse og hvit matt.

Classic
Krom
Messing
Brons
Hvit matt
Dusjbadekar Z150, Z1600 og Z1700

Dusjbadekar Z150, Z1600 og Z1700

Tre praktiske badekar med god dusjplass. Perfekt for deg som har liten plass, men som både vil kunne bade og dusje. Kan fås i både høyre- og venstreutførelse (det store bildet viser høyre). Kan også bestilles med skjermvegg.

Dusjbadekar Z150, Z1600 og Z1700

Finn forhandler

Her finner du din nærmeste forhandler.

Svedbergs baderom - Badekar
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.