Akryl

En syntetisk fiber som er blitt brukt i ulike sammenhenger i mange tiår. Materialet gir badekaret en varm, myk og glatt overflate. En annen fordel er at vanntemperaturen opprettholdes lenger enn i et badekar med emaljert overflate. Akryl er et veldig slitesterkt materiale med en lav absorbering av fukt. Det gjør at det er enkelt å holde rent. Alt dette i kombinasjon med at det er et svært formbart materiale, forklarer suksessen.

Akryl
Kalix

Kalix

Pent og enkelt badekar, akkurat passe for én person. De mykt rundede formene er både estetisk tiltalende og gir en herlig komfort.

Kalix
Pite

Pite

Praktisk hjørnebadekar for barnefamilien, bl.a med en forhøyet sitteplass for mindre barn. Gode flater for plassering av såpe, sjampo osv. Lekker design med avrundede kanter og stilrene fronter.

Pite
Belle

Belle

Et klassisk badekar med føtter som setter et fint preg på baderommet. En luksuriøs og personlig følelse. Samtidig moderne, bekvemt og funksjonelt. Den litt høyere kortsiden gir en behagelig støtte for ryggen. Føttene finnes i krom, messing, bronse og hvit matt.

Belle
Dusjbadekar Torne

Dusjbadekar Torne

Tre praktiske badekar med god dusjplass. Perfekt for deg som har liten plass, men som både vil kunne bade og dusje. Kan fås i både høyre- og venstreutførelse (det store bildet viser høyre). Kan også bestilles med skjermvegg.

Dusjbadekar Torne

Finn forhandler

Her finner du din nærmeste forhandler.

Svedbergs baderom - Badekar
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.