Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

FARGER PÅ BADET

Et hvitt bad er tidløst. Grått og svart er pent og gir et sobert inntrykk. Eik er klassisk. Men om du vil gjøre noe annerledes og skape ny energi på badet, er det kanskje på tide å innføre farger? Vi har valgt ut noen farger som treffer tidsånden. Fargene fås på møbelseriene Forma, DK og Stil.

  

 

STILRENT OG MØRKT PÅ BADET
Svart er det nye svarte. Elegant, sobert og stilrent. Fargen formidler en følelse av luksus. Som med hvitt får du med svart et bad som holder seg lenge. Tidløshet og spennende mørke er aktuelle stikkord. Et tips til deg som planlegger bad med mange mørke innslag, er å sørge for riktig belysning.

  

 

LYS EIK ER EN TIDLØS FAVORITT PÅ BADET
Med eik på badet får du en litt mykere og lunere stemning. Eik er en tidløs favoritt som tilfører badet ro og harmoni. Baderomsinnredning i eik bryter fint mot for eksempel servant og badekar. Det er virkningsfullt når mykt møter hardt. Lys eik får badet til å føles ekte, genuint og svært skandinavisk.

  

 

HVIT EIK FORSTERKER DEN SKANDINAVISKE STEMNINGEN
Lyst og naturlig. Med inspirasjon fra skandinavisk designtradisjon. Hvitpigmentert eik skaper en svært lys og luftig stemning på badet, som i den nye DK Nord blir forsterket med kombinasjonen av tre og hvitt. Stilrene fronter i ekte trefiner med hvit, lakket innramming løfter designen ytterligere.

  

 

MANGE MULIGHETER MED HVITT BAD
Å innrede med hvitt er alt annet enn kjedelig. Badet fremstår lyst og friskt, med et tidløst uttrykk. Et hvitt bad varer lenge, og skulle du gå lei, kan du alltids bytte ut detaljer og tekstiler. Baderomsinnredning i hvitt er et sikkert kort for deg som fort går lei av trendbaserte farger. Det blir også lettere å hente inn farger når du styler rommet. Med hvitt bad er det lett å skifte stil. Det er som et hvitt ark som venter på å bli fylt ut.

  

 

MODERNE STIL PÅ BADET MED GRÅTT
Det er lenge siden grått fikk innpass i boligene våre. Det er en allsidig farge som har blitt stadig mer aktuell de siste årene. Grå toner passer i alle hjemmets rom, og det finnes svært mange nyanser å velge mellom. Lyse og mørke. Varme, kalde og nøytrale. De er fine til å blande med en annen farge, eller gjerne med svart som aksentfarge. Med svarte detaljer som knotter, håndtak, kraner og dusj, får du et vakkert og moderne rom.

  

 

HARMONI MED SKIFERGRÅ BADEROMSMØBLER
Skifergrått er en mørk og vakker gråtone som harmonerer fint med mange andre gråtoner. Ja, den står faktisk i fin harmoni til de aller fleste farger og nyanser! Dette er en svært anvendelig gråfarge som mange velger. Perfekt når du vil ha litt personlighet
og få inn et innslag av spennende mørke. Et litt mykere mørke enn svart, uten at det blir kjedelig. Grått er alltid flott, og skifer er helt klart en av de mest populære nyansene.

  

 

  

 

HVIS DU VIL HA DIN EGEN FARGE
Vi avviser ingen ideer når det gjelder valg av farge. Du er ikke nødvendigvis låst til de fargene vi har valgt ut. Kanskje elsker du lysegult eller har drømt om et mørkegrønt bad hele livet? Fortell det til oss, så finner vi en løsning. Du kan velge akkurat den NCS-fargen du vil på både over- og underskap (mot et pristillegg).
TRYGGHET FOR DEG MED SVEDBERGS GARANTI
Vi har designet og produsert møbler til hjemmets mest utsatte miljø siden 1962. De tåler å bli brukt flere ganger om dagen. Svedbergs er et trygt valg til både vått og tørt. Vi gir alltid ti års garanti på våre møbler, dusjer, dusjkabinett og dusjvegger. På håndkletørkere, badekar, kraner og toalett er det fem års garanti.

Finn forhandler

Her finner du din nærmeste forhandler.

Finn forhandler
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil