Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Kvalitet

Fabrikken i Dalstorp er vårt hjerte og her lever vår håndtverkstradisjon side om side med innovative eksperiment og den nyeste design. Maskinene er moderne og logistikken går med klokkepresisjon. Selv om følelsen av det utsprungne blikkenslageriet fortsatt finnes.

Sjekk detaljene

Det är alltid en hånd, foret med kunnskap, som stryker over møbler og detaljer for å gi sin godkjennelse eller finjustere ytterligere. Det er den menneskelige faktoren som er det absolutte viktigste for at vi klarer å holde samme høye kvalitetsnivå, år etter år. 

Et nåløye for hver innovasjon

Nærheten mellon produksjon og produktutvikling har også sin praktiske betydning. Produktutviklerne ses ofte ute på fabrikkgulvet, ivrig viftende med nye ideer som kan testes direkte og testes igjen til innovasjonen holder. Her passerer ingenting før det holder mål og fungerer i virkeligheten, i forbrukernes hverdag.

Av håndverkare, for håndverkere

Fordelene med hele baderommet begynner allerede på planleggings- og monteringsstadiet. Når vi leverer baderom til nybygde leilighetskomplxer eller eneboliger, da kommer hele baderommet komplett på en pall, riktig tid i forhold til skjema, klart til å monteres. Det samm gjelder når du velger et Svedbergs baderom til ditt eget hjem. Komplette leveranser der vi allerede gjort det meste av monteringsjobben på fabrikken. Klart mange håndverkare (og gjør- det selv-brukere) har et godt øye til Svedbergs.