Kvalitet

Vi lager holdbar baderomsinnredning som du kan ha lenge. Det handler om omtanke. For deg. For hverandre. For produktene. For miljøet. Vi designer enkelt, funksjonelt og tidløst. Med nøye utvalgte materialer og løsninger som gjør hverdagen enklere. Det ligger i vår natur å tenke slik.

Svedbergs kvalitet

Bærekraft

Med bærekraftig design, egen produktutvikling, effektiv og moderne produksjon i egne anlegg, gjennomtenkt logistikk og distribusjon samt nøye utvalgte materialer som varer lenge, har vi alltid fokus på miljøet. Det ligger i vår natur å tenke slik. Å ta ansvar og bidra med det vi kan. Alt teller.

Hållbarhet

Nøye utvalgte materialer

Hos oss gjøres alt med nøyaktighet og presisjon, for eksempel valget av materialer. De er nøye utvalgt både for utseendets og bærekraftens skyld. Form, overflater og strukturer - alt spiller inn. Våre tremøbler behandles for eksempel i sju trinn for å få et langt og lykkelig liv.

Alltid ekte trefiner

I stedet for folie eller melamin med ”fotografert” tremønster bruker vi alltid ekte trefiner i våre umalte fronter. Den tynne overflaten er skåret fra utvalgte trestokker som alle har naturlige variasjoner i farge og mønster.

Miljøfokus med LED

Vi bruker LED-lys, som har lang levetid og er et godt miljøvalg, i nesten all belysning.Energiforbruket er en brøkdel av tilsvarende energi som trengs til å lage det samme lyset med glødelampe eller lysrør.

Produksjon nær kundene

All produksjon, fra råmateriale til ferdig produkt, utføres hos oss i Dalstorp i Sverige. Siden vi har alt på huset, har vi full kontroll over hele verdikjeden og kan gå god for at alle produktene holder høy kvalitet. Korte ledetider og nærhet til kundene er det som gjelder for fremstillingen, og vi er stolte over å kunne levere et komplett konsept til hele badet.

Elektrisk testing under produksjonen

Før vi leverer skapene, tester vi alt det elektriske. Det gjør vi her i Dalstorp. Vi tester også regelmessig det utstyret som vi bruker når vi tester det elektriske. En gang i året kommer selskapet som produserer testutstyret, og kontrollerer og justerer utstyret. Men jevne mellomrom kommer også Semco for å kontrollere produktene. Bare for å være på den sikre siden.

Ferdigmontert og klart

Vi ferdigmonterer alle baderomsmøblene slik at alle skuffer og dører er på plass, og vi sjekker det elektriske. Det innebærer minimalt arbeid for både sluttkunder og håndverkere. Når produktene forlater fabrikken i Dalstorp, vet vi at alt fungerer. Det betyr trygghet for både deg og oss!

Kvalitetssikret i Dalstorp

Alle produkter blir testet på vårt eget anlegg i Dalstorp. For å kunne garantere at sponplatene vi bruker til stammene, tåler fuktighet, tester vi dem i tre dager i 20-graders vann, én dag i 12-graders kulde og tre dager i 70-graders varme. Holdbarheten på dusjveggene i herdet glass blir også nøye testet, slik at vi vet at glasset er så støtsikkert og sterkt som det skal være.

Egen, unik lakkeringsmetode i Dalstorp

Vår egen, unike lakkeringsmetode gjør møblene fuktbestandige og gir dem lang levetid. Når vi lakkerer tremøblene, bruker vi tre lag med grunnlakk samt en topplakk. Mellom hver lakkering tørker vi med UV-lys. Vi bruker syreherdende maling og lakk som trenger inn i materialet og forsegler treplatene mot fukt.

Funksjoner som forenkler

Vi utvikler hele tiden smarte løsninger som forenkler og forbedrer hverdagen. Funksjoner og detaljer som utgjør ”det lille ekstra”, har mye å si. Det har vi alltid i tankene når vi utvikler produkter. De skal være enkle å installere og montere og gjøre stundene på badet bedre.

Bevisst og gjennomtenkt design

Bærekraftig design er en av mange måter å redusere miljøpåvirkningen på. Vi vet at produktene våre er sikre og holder beste kvalitet. Men det handler også om form, følelse og stil. At vi kombinerer moderne formspråk med det funksjonelle og praktiske, er vår sterkeste side.

Trygghet for deg med Svedbergs garanti

Vi har designet og produsert møbler til hjemmets mest utsatte miljø siden 1962. De tåler å bli brukt flere ganger om dagen. Svedbergs er et trygt valg til både vått og tørt. Vi gir alltid 20 års garanti på våre møbler, dusjer, dusjkabinett og dusjvegger. På håndkletørkere, badekar, kraner og toalett er det fem års garanti.

Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.