#dkbysvedbergs

DK - Allerede en møbelklassiker

De rene linjene, den minimalistiske følelsen, det er ingen tvil – dette er dansk design på sitt beste. Utviklet av Morten Voss og Stinne Knudsen. Han er selvlært og startet sitt studio i 1994 i København. Mest kjent er han for bordet og møbelklassikeren FlightDeck. Stinne tok eksamen fra Danmarks Designskole i 2001 og har siden arbeidet med produktdesign og innredning. Han står for de store linjene, hun for detaljene og fargene. For noen år siden resulterte det i DK.

Ett steg nærmere den nordiske naturen

Formgiverne bak DK er Morten Voss og Stinne Knudsen. I ekte dansk designånd har resultatet blitt estetikk og funksjon i en skjønn symbiose. Her blandes trefølelse med hvitt for å forsterke det skandinaviske lyset og luftigheten.

Ro og harmoni

Møbelserien har et enkelt og luftig uttrykk, ingen overdrivelser eller uvanlige elementer. Her er det ro og harmoni som gjelder. Målet var å skape en balanse mellom det praktiske og det estetiske. Med sitt eksklusive og skandinaviske utseende er møbelserien allerede blitt en klassiker. Alt ånder av kvalitet, du merker det på håndverket og detaljene.

#dkbysvedbergs

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.