Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Stil

En klassisk og tidløs møbelserie, bygg den som du vil.

Valgfriheten gjør det dessuten enkelt å finne en kombinasjon som passer i ethvert baderom. Servantens karakteristiske uttrykk med sprutbeskytter, treinnredning i skuffer og  de nøye utvalgte håndtakene forsterker kvalitetsfølelsen.

Vi har tatt kvalitets- og designfølelsen helt ned i skuffene

Skuffer er viktige. Selv om de som oftest er lukkede. Det er grunnen til at Stil har rominndelte skuffeinnsatser i tre og en matte i bunnen som holder saker og ting på plass. Skuffene er fullt uttrekkbare og selvfølgelig mykstengende. Glideskinnene har kulelagre. Noe å tenke på neste gang du åpner en skuff. Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med treinnredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.

Kvalitet som føles

Skuffenes fronter er av ekte trefiner og innsatsene av tre. Det gir en herlig kvalitetsfølelse. Belysningen er energigjerrig og tilpasset for å gi et behagelig lys.

Blandebatterier forsterker stilen

Velg et blandebatteri som forsterker den følelsen du vil formidle i baderommet. På side 150 finner du blandebatterier som er formgitt for nettopp våre møbelserier.


Liker du Stil, kommer du til å
elske kombinasjonen med SiD.

Det er enkelt å like Stil. Kanskje er det formgivningen, eller mulighetene, sannsynligvis begge deler. Når du velger å kombinere Stil med SiD, forsterker du disse inntrykkene. Alt tilpasses etter dine individuelle ønsker. Baderommet ditt kommer ikke til å ligne på noe annet. Du bestemmer.

 

Nærmeste SiD-forhandler

Kontakt en av våre SiD-sertifiserte forhandlere, så får du all den hjelpen du trenger når det gjelder å skreddersy din Stil-baderomsløsning. Alt tilpasses etter mulighetene på nettopp ditt baderom.


Målbestill din benkeplate

En måltilpasset benkeplate hever utseendet på hele baderommet. Dessuten kan du velge et materiale som passer sammen med den øvrige innredningen. Benkeplatene kan fås i alt fra naturstein til Dekton (et motstandskraftig naturmateriale).


Stil kan fås i valgfri farge (ifølge NCS-skalaen, mot pristillegg).