Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Stil

Stil er en klassisk og tidløs møbelserie som skaper harmoni og trivsel i baderommet. Om du har et stort eller lite baderom, spiller ingen rolle. Med Stil kan du nemlig tilpasse delene slik at alt oppfyller dine behov.

GENNEMTÆNKT SKUFFESYSTEM

Da vi utviklet vårt nye skuffekonsept, var utgangspunktet at konstruksjonen skulle være stabil og funksjonaliteten høy. Dessuten skulle det være mulig å gjøre tilvalg for å forsterke opplevelsen ytterligere. Når du velger Stil, inngår vårt skuffesystem Box One. Materialet i skuffens bunn gjør at ingenting glir rundt. Mot et tillegg kan du få Box One+, noe som innebærer svart treinnredning i eik og to løse treskuffer. Les mer.

Klassisk og tidløst

Rette og rene linjer, klassisk og tidløs design. Og som vanlig når det gjelder våre baderomsmøbler, er valgmulighetene store.

 

Stil

BLANDEBATTERIER FORSTERKER STILEN

Velg et blandebatteri som forsterker den følelsen du vil formidle i baderommet.

 

Stil

EASY CLEAN LETTER RENGJØRING AV RØR

Glem kinkige, nesten akrobatiske stillinger under servanten når du skal gjøre ren vannlåsen. Easy Clean er en enklere måte og er standard for Stil.

 

Stil

PRAKTISKE VEGGSKAP

Alle trenger mer oppbevaring. Løsningen er et praktisk veggskap. Denne litt mindre varianten oppleves som lett og luftig også i et lite baderom.

 

Stil


Liker du Stil, kommer du til å
elske kombinasjonen med SiD.

Det er enkelt å like Stil. Kanskje er det formgivningen, eller mulighetene, sannsynligvis begge deler. Når du velger å kombinere Stil med SiD, forsterker du disse inntrykkene. Alt tilpasses etter dine individuelle ønsker. Baderommet ditt kommer ikke til å ligne på noe annet. Du bestemmer.

 

Nærmeste SiD-forhandler

Kontakt en av våre SiD-sertifiserte forhandlere, så får du all den hjelpen du trenger når det gjelder å skreddersy din Stil-baderomsløsning. Alt tilpasses etter mulighetene på nettopp ditt baderom.

Målbestill din benkeplate

En måltilpasset benkeplate hever utseendet på hele baderommet. Dessuten kan du velge et materiale som passer sammen med den øvrige innredningen. Benkeplatene kan fås i alt fra naturstein til Dekton (et motstandskraftig naturmateriale).


Stil kan fås i valgfri farge (ifølge NCS-skalaen, mot pristillegg).