Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

DK

DK har fått et helt nytt utseende, men det er fortsatt designerne
Morten Voss og Stinne Knudsen som står bak. De har hentet
inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonen, med fokus
på så vel det praktiske som det estetiske. Samtidig har de fanget
opp en av de ville ideene de hadde fra begynnelsen av.
Resultatet har blitt en møbelserie med et enkelt og luftig uttrykk.

Én ting er sikkert, DK har aldri vært mer interessant.

Oppdag alt bak dørene

DK er betydelig mer enn bare det ytre, det finnes mye å oppdage bak dører og skuffer. Alt ånder av kvalitet. Du merker det på håndverket og detaljene.

DK I NY FORM

Møbelserien er allerede en klassiker, med sitt eksklusive, skandinaviske uttrykk har den raskt blitt en favoritt hos mange. En nyhet i år er at vi har videreutviklet møbelserien til nye høyder.

Tre ulike servanter

Servanten i et baderom har stor betydning for helhetsopplevelsen. I møbelserien DK finnes det fire ulike å velge mellom: porselensservanten Jylland, Falster, den ovenpåliggende Fyn (som på bildet) eller Ocean. Hva velger du?

Et av verdens beste skuffesystemer

Takket være vårt samarbeid med bedriften GRASS kan vi tilby det som kanskje er verdens beste skuffesystemer. Vinner av den prestisjefulle Red Dot-prisen i 2014. Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med treinnredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.

SPEIL + BELYSING


I sideskapet kan man f.eks.lade en elektrisk tannbørste eller barbermaskin i et lukket skap. Plasser skapet til høyre eller venstre for speilet med innebygd LEDbelysning. Hvis man ønsker mer oppbevaringsplass, kan man også velge to sideskap – ett på hver side av speilet (gjelder visse størrelser).

BENSTATIV SKAPER ROM


Blant nyhetene for DK er benstativene av stål noe som utmerker seg. En designdetalj som skaper karakter, luft og rom. Det finnes noe grafisk ved produktene og en omtanke for detaljenes betydning.

Oppgrader DK med SiD for en
enda mer personlig løsning.

DK er en møbelserie som ånder av svensk kvalitet og dansk design. De rene linjene og de gjennomarbeidede detaljene formidler en følelse av bevissthet og harmoni. Velger du å kombinere DK med SiD, får du enda flere muligheter. Da kan du tilpasse målene som om baderommet var bygd etter møblene. Resultatet blir en individuell løsning med få begrensninger. Du bestemmer.

Snakk med din SiD-forhandler

Våre SiD-sertifiserte forhandlere finnes rundt om i landet. Felles for alle er at de har kompetanse til å skape en individuelt tilpasset DK-baderomsløsning – helt etter dine ønsker.

 


Få benkeplaten slik du vil ha den

Muligheten til å få måltilpassede benkeplater er enda en fordel med SiD. En benkeplate som matcher alt annet på baderommet, blir prikken over i-en. Velg det materialet som du synes passer best.

Velg hvilken som helst farge på din DK (ifølge NCS-skalaen, mot pristillegg).