Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Hamra

Et speilskap som kombinerer moderne utseende med landlig håndverk og vil kle mange ulike stiler. Hamra passer ekstra godt til Svedbergs’ karakteristiske fronter med fas eller ramme. Speilskapet har flere finesser, f.eks. en magnetholder for småting som brukes ofte. Perfekt for f.eks. neglesaks og pinsett.

Skuru

Vårt premiumskap i skandinavisk design har en avansert belysning. Fargetemperatur og lysstyrke kan justeres trinnløst med en bryter. Det er f.eks. mulig å øke lysstyrken ved rengjøring og dempe lyset ved toalettbesøk midt på natten. Ved å gå mot en rødere tone unngår man å sende oppvåkningssignaler til hjernen.

Fargekolleksjon 2020

Årets farger er her. Nå tiltrekkes vi av naturens former, materialer og farger. Vår palett består av naturnære kulører. Gjennomgående myke toner og dempede nyanser som omfavner deg når du stiger inn i baderommet. Duse farger som ikke skriker eller engang snakker høyt, men mer en hviskende, jordnær skala, perfekt for tidlige morgener og sene kvelder. Møt Aske, Hav, Kalk, Sand, Leire og Salvie.

Overdeler med fordeler

Sett ditt personlige preg på baderommet med Skuru eller Hamra, to nye speilskap med moderne formspråk og justerbar belysning. Foretrekker du å ha oppbevaring ved siden av og bare et pent speil over servanten, kan vi tipse om nye Selfie i rektangulær form, stilrene Plus eller DK med fin treramme.

Lule i lucite

Badekarene Barb, Ume og Eno finnes nå i det nye materialet lucite som er slitesterkt og 100 prosent gjenvinnbart. Også vår nykommer Lule, et slitesterkt badekar med en praktisk kant til å sette ting på, er skapt i det nye materialet. Form og funksjon i ett og samme badekar. Med sin runde og ergonomiske form er badekaret veldig behagelig å sitte i.

Tofta

Si emalje og mange får noe nostalgisk i blikket. At emalje er så populært, skyldes ikke bare at det er et materiale som har en historie, det er også praktisk og robust. Tofta er et tradisjonelt badekar i klassisk emalje med god plass til å sette ting på kanten. Maksimal beskyttelse mot slitasje. Står støtt på alle underlag.

Våg å være Bold

Bold er inspirert av industrikranens tradisjonelle form, men tolket på nytt for samtiden.

Kraner med attityde

Vi synes at kraner skal ha en tidløs og moderne design – utformet for lang holdbarhet og komfort. Årets nyheter byr på en industriell følelse som løfter baderommet mot nye høyder. Bold er inspirert av industrikranens tradisjonelle form, men tolket på nytt for samtiden Industria kombinerer tradisjonelle og lineære former med rifler som gjør designen mer spennende og leder tankene til industri Halde har en enkel og minimalistisk design som tiltaler en litt bredere målgruppe.

Sett servanten oppå

Fross er en frittstående servant med en design som forhøyer inntrykket av baderommet. Velg rund eller rektangulær. Svart eller hvit. Servanten er skapt i det slitesterke materialet solid surface som gir en silkematt og fin materialfølelse. Fross fungerer til våre møbelserier DK, Stil og Forma.

Fross

Hvem elsker ikke en herlig dusj?

Funksjonelle og smarte løsninger gjør seg på badet. Nye Lojsta dusjbatteri med termostat og omkaster i grepet er et godt eksempel. Dusjstangen kan justeres i høyden, og hånddusj og dusjhode har matchende farge. Velg mellom svart og krom. Etter en behagelig dusj vil man gjerne tulle seg inn i et mykt, tørt og hvorfor ikke oppvarmet håndkle. De populære håndkletørkerne Amor og Diana S i rustfritt stål finnes nå også i svart. Med allpolet strømbryter, timer og boostfunksjon. Nye Loki i stilren og klassisk design kan fås i polert rustfritt materiale. Loki har mange trinn slik at du får plass til håndklær til hele familien.

Praktiske og pene WC-stoler

Vi har produsert WC-stoler i flere tiår. For hvert år som går, utvikler vi våre produkter med ny teknologi og smarte funksjoner. Oppdag våre vegghengte nyheter Alta og Lossen med lettstelt design, mykstengende sete og uten spylekant.