Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Stil - Klassisk og tidløst

Stil er en klassisk og tidløs møbelserie som skaper harmoni og trivsel i baderommet. Om du har et stort eller lite baderom, spiller ingen rolle. Med Stil kan du nemlig tilpasse delene slik at alt oppfyller dine behov.

Gennemtænkt skuffesystem

Da vi utviklet vårt nye skuffekonsept, var utgangspunktet at konstruksjonen skulle være stabil og funksjonaliteten høy. Dessuten skulle det være mulig å gjøre tilvalg for å forsterke opplevelsen ytterligere. Når du velger Stil, inngår vårt skuffesystem Box One. Materialet i skuffens bunn gjør at ingenting glir rundt. Mot et tillegg kan du få Box One+, noe som innebærer svart treinnredning i eik og to løse treskuffer

Klassisk og tidløst

Rette og rene linjer, klassisk og tidløs design. Og som vanlig når det gjelder våre baderomsmøbler, er valgmulighetene store.

Blandebatterier forsterker stilen

Velg et blandebatteri som forsterker den følelsen du vil formidle i baderommet.

EasyClean letter rengjøring av rør

Glem kinkige, nesten akrobatiske stillinger under servanten når du skal gjøre ren vannlåsen. EasyClean er en enklere måte og er standard for Stil.

Praktiske veggskap

Alle trenger mer oppbevaring. Løsningen er et praktisk veggskap. Denne litt mindre varianten oppleves som lett og luftig også i et lite baderom.

Svedbergs Individual Design

Det er enkelt å like Stil. Kanskje er det formgivningen, eller mulighetene, sannsynligvis begge deler. Når du velger å kombinere Stil med SiD, forsterker du disse inntrykkene. Alt tilpasses etter dine individuelle ønsker. Baderommet ditt kommer ikke til å ligne på noe annet. Du bestemmer.