Forma - Gjør litt som du vil

Forma er veldig fleksibel og passer i de fleste baderom. Du kan rett og slett mikse og matche litt som du vil. Vi står for mulighetene og du for fantasien. Velg mellom ulike fronter, farger, servanter, kraner og håndtak. Det meste inngår, men med noen enkle tilvalg kan du heve den personlige stilen ytterligere.

Svedbergs baderom - Forma
Svedbergs baderom - Forma
Svedbergs baderom - Forma
Svedbergs Baderom - Forma
Svedbergs Baderom - Forma
Svedbergs baderom - Forma
Svedbergs Baderom - Forma
Svedbergs Baderom - Forma

Kanskje den mest fleksible møbelserien vi noensinne har laget

Hvis du liker formgivningen, kommer du til å elske valgmulighetene med Forma. Du bestemmer stil gjennom ditt valg av fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Skuffefronter med integrerte grep er en av nyhetene i år.

Svedbergs Baderom - Forma

For store og små bad

Møbelserien Forma ble lansert for noen år siden og den er blitt veldig populær. Vi tror det skyldes den tidløse formgivningen. Det er et møbel som det er lett å like og som skaper ro og harmoni. Linjene er rette og rene, mens detaljene får ta plass, sammen med alt annet som du vil innrede baderommet med. Samtidig kan du gi møbelet ulike uttrykk med valget av front, servant, håndtak og kran. Det overlater vi til deg. Ifølge våre formgivere passer møblene i både mindre og større baderom.

Svedbergs Baderom - Forma
Forma

#formabysvedbergs

Utforske Forma

En ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche som du vil. Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. En annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du bestemmer. Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blitt en revolusjon i baderomsbransjen. Du kan likegodt venne deg til tanken. Dette er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.

Håll orden

Skuffene har rominndeling som gjør det enkelt å holde orden og struktur, alt ligger nemlig på sin faste plass. Innredningen er svært robust og lettstelt. Som tilvalg finnes det skuffeinnredning av tre, noe som er både pent og praktisk. Den smarte vannlåsen EasyClean inngår, og den gjør det mye enklere å rense og holde rent.

Svedbergs Baderom - Forma

Seks ulike fronter

Dessuten kan du velge ulike utførelser på frontene. Du kan få skuffer med vår glatte front Plan og Push-open-funksjon eller samme front med integrert håndtak.

Plan

Plan

En front for det glatte, enkle og rene grunnutrykket. Skap din personlige stil ved å velge ulike standardfarger, utvalgt fargekolleksjon, ekte trefinén og håndtak

Sans

Sans

Integrert håndtak i overkant gir et funksjonelt, stilrent og naturlig uttrykk. Den vanntette konstruksjonen følger frontenes farge og kan skaffes i både farge og ekte trefinér.

Dekor

Dekor

Integrert håndtak med funksjonelt grep i moderne utseende. Den vanntette konstruksjonen følger frontens farge og kan skaffes både i farge og ekte trefinér.

Kontur

Kontur

Denne fronten tilbyr en dekorativ og funksjonell gripekant som går hele veien rundt. Dens unike design gir forskjellige uttrykk avhengig av farge og finish, fra det stilrene til en følelse av fint snekkerhåndverk. Tilbys både i farge og massivt tre.

Kant

Kant

Front med profilert ytterkant, som kan variere i stiluttrykk avhengig av valg av farge og håndtak, og kan skifte fra klassisk til mer nåtidig. Tilbys i standardfarger.

Ramme

Ramme

Rammefront i minimalistisk shakerstil. Rene linjer i kombinasjon med ulike håndtak gir mulighet for alt fra klassisk, landlig følelse til det mer moderne. Tilbys både i farge og ekte trefinér.

Push open

Push open

Glatt front i både farge og finér. Glatt front med push-funksjon for det diskrete, minimalistiske og stilrene. Tilbys både i farge og ekte trefinér.

Lett å like

Forma er et møbel som det er lett å like. Linjene er rette og rene, og detaljene får ta plass. Samtidig kan møbelet gis ulike uttrykk avhengig av valg av servant, kran, sideoppbevaring og badekar.

Fargenes betydning for helhetsfølelsen

Fargen du velger på baderomsmøblene, har naturligvis betydning for helheten. Derfor kan du velge mellom fire standardfarger og fem farger som er tilvalg. Standardfargene er hvit, skifergrå, blond eik og svart eik. Tilvalgsfargene er hav, aske, kalk, sand og salvie.

Utvalgt fargekollesjon

Hav

Hav

Kalk

Kalk

Sand

Sand

Salvia

Salvia

Benkeplatte i Dekton

Du kan få benkeplaten i Dekton. Dekton er et ripebestandig og svært hardt materiale med høyere bøyestyrke enn granitt. Materialet er UV-bestandig, noe som innebærer at overflaten er enkel å rengjøre og at den ikke blekes. Velg mellom Sirius (svart), Keon (grå) og Aura (hvit).

Sirius

Sirius

Keon

Keon

Aura

Aura

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Svedbergs Baderom - Forma
Svedbergs Baderom

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.