#formabysvedbergs

Forma - Gjør litt som du vil

Forma er veldig fleksibel og passer i de fleste baderom. Du kan rett og slett mikse og matche litt som du vil. Vi står for mulighetene og du for fantasien. Velg mellom ulike fronter, farger, servanter, kraner og håndtak. Det meste inngår, men med noen enkle tilvalg kan du heve den personlige stilen ytterligere.

Kanskje den mest fleksible møbelserien vi noensinne har laget

Hvis du liker formgivningen, kommer du til å elske valgmulighetene med Forma. Du bestemmer stil gjennom ditt valg av fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Skuffefronter med integrerte grep er en av nyhetene i år.

For store og små bad

Møbelserien Forma ble lansert for noen år siden og den er blitt veldig populær. Vi tror det skyldes den tidløse formgivningen. Det er et møbel som det er lett å like og som skaper ro og harmoni. Linjene er rette og rene, mens detaljene får ta plass, sammen med alt annet som du vil innrede baderommet med. Samtidig kan du gi møbelet ulike uttrykk med valget av front, servant, håndtak og kran. Det overlater vi til deg. Ifølge våre formgivere passer møblene i både mindre og større baderom.

#formabysvedbergs

Utforske Forma

En ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche som du vil. Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. En annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du bestemmer. Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blitt en revolusjon i baderomsbransjen. Du kan likegodt venne deg til tanken. Dette er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.

Håll orden

Skuffene har rominndeling som gjør det enkelt å holde orden og struktur, alt ligger nemlig på sin faste plass. Innredningen er svært robust og lettstelt. Som tilvalg finnes det skuffeinnredning av tre, noe som er både pent og praktisk. Den smarte vannlåsen EasyClean inngår, og den gjør det mye enklere å rense og holde rent.

Seks ulike fronter

Dessuten kan du velge ulike utførelser på frontene. Du kan få skuffer med vår glatte front Plan og Push-open-funksjon eller samme front med integrert håndtak.

Plan

Sans

Dekor

Kontur

Kant

Ramme

Push open

Lett å like

Forma er et møbel som det er lett å like. Linjene er rette og rene, og detaljene får ta plass. Samtidig kan møbelet gis ulike uttrykk avhengig av valg av servant, kran, sideoppbevaring og badekar.

Fargenes betydning for helhetsfølelsen

Fargen du velger på baderomsmøblene, har naturligvis betydning for helheten. Derfor kan du velge mellom fire standardfarger og fem farger som er tilvalg. Standardfargene er hvit, skifergrå, blond eik og svart eik. Tilvalgsfargene er hav, aske, kalk, sand og salvie.

Utvalgt fargekollesjon

Hav

Aske

Kalk

Sand

Salvia

Sirius

Dekton

Keon

Dekton

Aura

Dekton

Tebas

Silestone

Helix

Silestone

Benkeplatte i Dekton eller Silestone

Du kan få benkeplaten i Dekton eller Silestone. Dekton er et ripebestandig og svært hardt materiale med høyere bøyestyrke enn granitt. Materialet er UV-bestandig, noe som innebærer at overflaten er enkel å rengjøre og at den ikke blekes. Velg mellom Sirius (svart), Keon (grå) og Aura (hvit). Silestone er laget av kvarts, som er et av de hardeste materialene som finnes på jorden. Et ripebestandig og slitesterkt materiale. Velg mellom Tebas (svart) eller Helix (marmorlignende).

Besøk nærmeste forhandler

Besøk en forhandler nær deg og se gjerne nærmere på våre baderomsmøbler.

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.