Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Forma - Uendelige kombinasjonsmuligheter

En ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche som du vil. Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. En annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du bestemmer. Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blitt en revolusjon i baderomsbransjen. Du kan likegodt venne deg til tanken. Dette er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.

De beste skuffene vi har laget

Da vi utviklet vårt nye skuffekonsept, var utgangspunktet at konstruksjonen skulle være stabil og funksjonaliteten høy. Dessuten skulle det være mulig å gjøre tilvalg for å forsterke opplevelsen ytterligere. Box One inngår og koster ikke noe ekstra. Skuffen har en innredning av formstøpt plast som er veldig slitesterk og lettstelt. Materialet i skuffens bunn er behandlet for at ingenting skal gli rundt.

BOX ONE+

Vil du forbedre opplevelsen, kan du, mot et tillegg, velge Box One+. Da får du svart treinnredning og to løse, litt mindre treskuffer som du kan plassere hvor du vil i skuffene. Det er både pent og praktisk.

Funksjonell forstørrelsespeil

Alle skjønnhetsinteressertes beste venn. Et perfekt tilvalg for deg som vil gjøre sminkingen fullkommen.

EasyClean

Ny, smart vannlås som gjør det enklere å rense og holde rent i røret. Inngår som standard i Forma

Fordeler med LED

Fordelen med LED-belysning er levetiden som er ca. 50 ganger lengre sammenlignet med en lyspære og 3–4 ganger lengre sammenlignet med lysrør. Det er også et godt miljøvalg ettersom LED har lavt energiforbruk og ikke inneholder kvikksølv. Teknikken tåler hyppige tenninger uten at levetiden påvirkes og det blir lyst omgående uten noen forsinkelse.

Høyeste elsikkerhet

IP44 har høyest sikkerhetsnivå og passer i dusj- og badesoner samt i veldig trange baderom. Alle elektriske komponenter i vårt sortiment er dessuten CE- og S-merket.

Forma Fri

Servantskapet Forma Fri er en videreutvikling av den fleksible møbelserien Forma, som er laget slik at du enkelt kan sette sammen det som passer til nettopp ditt bad. På din egen måte. Føl deg fri til å skape nye dimensjoner og spennende effekter.

Svedbergs Individual Design

Formspråket er minimalistisk og tydelig. Produsert med omsorg og følelse for håndverket. Forma er for deg som stiller høye krav til form og funksjon, ved å kombinere med SiD får du dessuten ubegrensede valgmuligheter. Vi tilpasser rett og slett møblene etter de individuelle målene på baderommet ditt og skaper på den måten unike løsninger. Du bestemmer.

Opplev full frihet