Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

DK - Ett steg nærmere den nordiske naturen

DK har fått et helt nytt utseende, men det er fortsatt designerne Morten Voss og Stinne Knudsen som står bak. De har hentet inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonen, med fokus på så vel det praktiske som det estetiske. Samtidig har de fanget opp en av de ville ideene de hadde fra begynnelsen av. Resultatet har blitt en møbelserie med et enkelt og luftig uttrykk. Én ting er sikkert, DK har aldri vært mer interessant.

Oppdag alt bak dørene

DK er betydelig mer enn bare det ytre, det finnes mye å oppdage bak dører og skuffer. Alt ånder av kvalitet. Du merker det på håndverket og detaljene.

DK i ny form

Møbelserien er allerede en klassiker, med sitt eksklusive, skandinaviske uttrykk har den raskt blitt en favoritt hos mange. De siste årene har vi videreutviklet møbelsortimentet til nye høyder.

Fire ulike servanter

Servanten i et baderom har stor betydning for helhetsopplevelsen. I møbelserien DK finnes det fire ulike å velge mellom: Fyn, Ocean, Fross rund eller Fross rektangulær. Hva velger du?

Et av verdens beste skuffesystemer

Takket være vårt samarbeid med bedriften GRASS kan vi tilby det som kanskje er verdens beste skuffesystemer. Vinner av den prestisjefulle Red Dot-prisen i 2014. Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med treinnredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.

DK Nord

Kombinasjonen av tre og hvitt skaper en lys og luftig følelse. Som den du finner i naturen her i Norden..

Benstativ skaper rom

Blant nyhetene for DK er benstativene av stål noe som utmerker seg. En designdetalj som skaper karakter, luft og rom. Det finnes noe grafisk ved produktene og en omtanke for detaljenes betydning.

Speil + belysning

I sideskapet kan man f.eks.lade en elektrisk tannbørste eller barbermaskin i et lukket skap. Plasser skapet til høyre eller venstre for speilet med innebygd LEDbelysning. Hvis man ønsker mer oppbevaringsplass, kan man også velge to sideskap – ett på hver side av speilet (gjelder visse størrelser).

Svedbergs Individual Design

DK er en møbelserie som ånder av svensk kvalitet og dansk design. De rene linjene og de gjennomarbeidede detaljene formidler en følelse av bevissthet og harmoni. Velger du å kombinere DK med SiD, får du enda flere muligheter. Da kan du tilpasse målene som om baderommet var bygd etter møblene. Resultatet blir en individuell løsning med få begrensninger. Du bestemmer.