Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Vårt syn på design og funksjon

Formgivning og produktutvikling går hånd i hånd hos Svedbergs. Utseende og funksjon skal henge i sammen og bidra til helheten. Alt utgår fra vår idé om et matchende baderom fra gulv til tak. Møbelet skal passe sammen med dusjen, som igjen passer sammen med baderomsbadstuen. Servantkranen inngår i en hel familie, her finner du også en kran for dusj eller badekar. Farger, form og funksjon her henger alt sammen og er lett å matche.

Godt designsamarbeide

På vår egen utviklingsavdeling har vi våre egne designere, bland annet spesialister innen belysning. Designet av mange produkter skapes i samarbeed med ulike formgivere og designgrupper. Badekaret Oval, for eksempel, er signert Pelican Copenhagen.

Nominert til "Stora Designpriset 2007"

Svedbergs ble nominert i sammen med designbyrået Propeller til "Stora Designpriset 2007" for dusjserien Cube. "Det är alltid kul att bli uppmärksamme för det vi gör", sier Dan Pettersson, sortimentsansvarlig her på Svedbergs. 

Dusjserien Cube ble utviklet i samarbeide med designbyrået Propeller og ble lansert i 2006. Serien har hatt stor fremgang på markedet og blitt en av storselgerne i Svedbergs sortiment. At Cube ble nominert til "Stora Designpriset" ser vi som enda en god bekreftelse. "Vi har fått ett kvitto på att Cube har tilfört något til marknaden og har en hög design- og innovationsgrad", mener Dan. Design handler bare om en liten del av det utseendemessige, først og fremst handler det om funksjon og smarte løsninger som forenklar hverdagen för våre kunder. Det er også hva det "Stora Designpriset" belønner. "Självklart känns det också kul att vara nominerad till ett pris som tidigare belönat bland annat Volvo XC90 och SonyEricsson T610", fortsetter Dan. 

"Stora Designpriset" deles ut av "Teknikföretagen" i samarbeide med SVID og Svensk Form under en seremoni i Stockholm. Utav de fem nominerte bidragene velges en vinner som tildeles førstepremien på kr 250.000, halvparten av premiepengene skal doneres til et forskningsprosjekt innenfor designområdet. For Svedbergs handler det om æren og den oppmerksomhet det gir bedriften og vår designsatsning. For våre forhandlere gir det enda et salgargument som hjelper til i arbeidet med å selge Cube og Svedbergs komplette baderom.

ELLE Interiør kårer Bianca til årets baderomsprodukt 2007

Når ELLE Interiør presenterte årets svenske design i forbindelse med møbelmessen i Stockholm, ble Svedbergs premiert som en av pristakerne. Vår møbelserie Bianca ble juryens favoritt i kategorien Årets Baderomsprodukt. Begrunnelsen var "Servanten Bianca viser spennende og smarte løsninger. Vi gir en honnør til klokt svenskt standardtenkende"

En ekstra honnør vil vi samtidig gi formgiver Mia Gammelgaard og Ehlén Johansson samt produktutviklingsteamet som virkeliggjorde ideene. Flott jobbet!

Elle Interiørs Designpris 2007: Prisen er den svenske juryens valg i den sjette omgangen av EDIDA/ELLE Deco International Design Awards, den internationale designkonkurransen som ELLE Interiør og de 23 søsterbladene har årlige avstemninger over. Årets Baderomsprodukt er en av tolv kategorier. Resultatet av den internationale kåringen presenteres på møbelmässan i Milano i april.

Funksjon som forhøyer hverdagen. Selv om vi alle er vel unt en herlig og luksuriøs spa-stund nå og da, så er det i hverdagen et baderom virkelig får vise sin funksjonalitet.

Hjelper oppbevaringen deg til å finne riktig ting når du behøver den? Kan samme oppbevaringen hjelpe deg å holde det rent og pent? Klarer belysningen både sminking og en avslappende stund på karet? Finnes el. uttak i nær avstand til speilet? Det er slike detaljer vi ser til er der fra starten. Saker som ikke synes - men merkes. Det är det smarte baderommet.