Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

PRESS

Svedbergs bad med mange nyheter.

mars 19, 2018

Året har knapt begynt før det er på tide med spennende nyheter fra baderomsfirmaet i det lille samfunnet Dalstorp i Västergötland. Svedbergs går bredt ut og viser at design og funksjonalitet kan hånd i hånd. Blant nyhetene er DK, et fleksibelt skuffesystem, Ritual dusj-serien og flere håndkletørkere.

Läs mer>

Intro: Nyheten som tåler tøffe tak!

mars 21, 2017

Trenden med baderomsmøbler av metall har lenge vært stor internasjonalt. Nå har også Svedbergs besluttet å gjøre en satsning på dette holdbare materialet. I løpet av 2017 kommer det nye baderomsmøbelet Intro til å bli lansert over hele Norden.

Läs mer>

Stil møbelserie: Nå med flere valgmuligheter.

mars 21, 2017

Møbelserien Stil har raskt blitt en suksesshistorie for Svedbergs. En av nyhetene i 2017 er den fasede fronten. I tillegg kan man nå få Stil i flere bredde, noe som gir ytterligere flere valgmuligheter.

Läs mer>

Smart dusjløsning som passer alle bad

mars 21, 2017

Serien Forsa foldedusjer fra Svedbergs er konstruert for å passe alle baderom. Dusjløsningens foldedører gjør at dusjen tar minimalt med plass når den ikke er i bruk. Da kan disse foldes helt inn til veggen.

Läs mer>

Baderomsboken 2017 fra Svedbergs er her.

mars 21, 2017

På vegne av alle baderomsnerder sier vi ”Hurra!”. Nå er Svedbergs baderomsbok 2017 her. Katalogens 196 sider byr på mengder av fin inspirasjon, baderomsmøbler, tips og råd til baderommet ditt. Dessuten presenterer vi en rekke spennende nyheter.

Läs mer>

Svedbergs setter farge på årets baderomsmøbler

mars 21, 2017

Nå er det mulig å få Svedbergs baderomsserier Forma, DK og Stil i hvilken som helst farge. Noen har regnet ut at det finnes 1950 ulike nyanser å velge mellom. Til info så finnes hele NCS-skalaen, en gladnyhet for alle som liker farger.

Läs mer>

Svedbergs tar vaskerommet inn på badet

maj 24, 2016

De har bygget baderomsmøbler i over et halvt århundre, nå forvandler de badet til et vaskerom. Svedbergs nye kolleksjon for vaskerom, med overskap, vaskerom skap og benkeplater, passer perfekt inn på baderommet.

Läs mer>

God følelse med smart WC modul.

maj 19, 2016

Markedets første WC modul i glass for S-lås montasje er her. De nye WC modulene fra Svedbergs kan enkelt erstatte de tradisjonelle gulvstående toalettene. Samtidig som hele badet får et estetisk løft blir det enklere og holde rent.

Läs mer>

Forma kommer i grått

februari 24, 2016

Forma med sin strippet og tydelig designspråk har raskt blitt en suksess. En mulighet for alle som stiller høye krav til form og funksjon, men fortsatt ønsker å ha ubegrensede muligheter. Foruten lys eik, svart eik og hvitt legger vi nå til fargen grå. Videre kan du få detaljer av den trendy nyansen gull.

Läs mer>

Skapa – tenk litt mindre

februari 24, 2016

Skapa – tenk litt mindre Den 1ste feb lanserte Svedbergs møbelserien Skapa. En møbelserie som gir små bad en fremtid. Alle overflater med potensial som aldri fikk en sjanse. Møbelserien ble utviklet i samarbeid med designerne Ehlén Johansson og Mia Lagerman.

Läs mer>

Svedbergs satser stort på dusj

februari 20, 2015

Vårt beste dusjsortiment noensinne, det sier Svedbergs selv når de presenterer årets nyheter. Når det gjelder de så kalte gangjernsdusjene har de fått en real ansiktsløftning i form av serien 180*. De store glassene gir luft og rim og en nesten luksuriøs følelse.

Läs mer>

Ehlén Johansson og Mia Lagerman setter stil på Svedbergs

februari 18, 2015

De har vunnet flere designpriser siden de møttes som ansatte på IKEA. Ehlén Johansson tok exsamen på HDK. Mia Lagerman studerte på Stockholms Konstfack og ved Det Kongelige Danske Kunstakademi. De har beholdt sine egenskaper og stiler, men er glade for å samarbeide på tvers av landegrensene. Akkurat som de har gjort i forhold til den nye møbelserien Stil som de har vært med å forme for Svedbergs.

Läs mer>

Form us with love heter dusjnyhet fra Svedbergs

februari 17, 2015

Den nye dusjserie Forsa er et resultat av samarbeidet mellom et internasjonalt kjent design studio og Svedbergs. Smidigere profiler og mer diskret håndtak øker det estetiske inntrykket. smarte funksjoner øker det funksjonelle og valgfriheten gjør den mer fleksibel.

Läs mer>

Morten Voss og Stinne Knudsen designer for Svedbergs.

februari 12, 2015

Aldri har vel utrykket less is more være mer passende. DK er en nyhet Svedbergs har designet sammen med to danske designere Morten Voss og Stinna Knudsen. Det er rent og enkelt. De rette linjene gir en moderne og eksklusiv følelse. Detaljene ses blant annet på de gjærede hjørnene og skuffenes innredning.

Läs mer>

SVEDBERGS INTRODUSERER SID – SVEDBERGS INDIVIDUAL DESIGN.

maj 14, 2014

Særpreget. Uten å føles fremmed. Tilpassbart. Uten å miste sin identitet. Vår nye baderomsserie SiD gir rom for tankene. Setter ideer i bevegelse. Ingenting er lenger gitt. Alt er unikt. Akkurat slik arkitekter og innredere vil ha det.

Läs mer>

SVEDBERGS FRONT – BYE-BYE PLASSMANGEL!

maj 13, 2014

Den første tanken er, pent. Deretter det åpenbare, her kan man få plass til veldig mye. Til og med sånt som mennesker vanligvis ikke oppbevarer på et baderom. Dessuten er alle rørtrekkinger skjult på en pen og smart måte.

Läs mer>

SVEDBERGS SKRIVER AVTALE MED SPENNENDE FORMGIVERE.

maj 12, 2014

Svedbergs har den seneste tiden skrevet avtaler med tre fremgangsrike formgivere, Form Us With Love, Morten Voss og Lina Odhe. En kraftig forsterkning av antall formgivere sammenlignet med for bare noen år siden. Fra før samarbeider de med Ehlén & Mia og Roger Persson.

Läs mer>

SVEDBERGS SKAPER GRUNNER TIL EN GOD DAG

maj 9, 2014

Med et nytt kommunikasjonskonsept skal Svedbergs formidle alle de verdiene som er innebygd i varemerket. ”Grunner til en god dag” er selve fundamentet som markedsføringen kommer til å bygge på i overskuelig fremtid.

Läs mer>

Dusjer med mønster, unikt designet for Svedbergs.

april 19, 2013

Våre populære dusjløsninger finnes nå med trendy mønster i stilren design. Flere og flere velger å ha en diskret fargesetting på vegger og gulv i baderommene, da passer sikkert noen av våre designede dusjer bra. Om man vil skape et mere personlig baderom kan man velge noen av våre dusjer med mønster på frostet glass. Dusjene er unikt designet for Svedbergs av Hanna Werning.

Läs mer>

Baderomstrender 2013

februari 4, 2013

I dagene lanseres vår nye baderomsbok- bestill den på svedbergs.no og les om årets heteste trender i baderommet.

Läs mer>