Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

DE BESTE SKUFFENE VI HAR LAGET

Da vi utviklet vårt nye skuffekonsept, var utgangspunktet at konstruksjonen skulle
være stabil og funksjonaliteten høy. Dessuten skulle det være mulig å gjøre tilvalg
for å forsterke opplevelsen ytterligere. Resultatet finnes nå i Forma, Stil og DK.

Forma og Stil

Allerede fra begynnelsen av er Forma og Stil utstyrt med Box One som standard. Velger du tilvalget Box One+, får du svart treinnredning og to løse, litt mindre treskuffer som passer i skuffesystemet.

Box One

Skuffekonsept Box One

Box One+

Skuffekonsept Box One+

BOX ONE

BOX ONE

Box One, som finnes i Forma og Stil, inngår og koster ikke noe ekstra. Skuffen har en innredning av formstøpt plast som er veldig slitesterk og lettstelt. Materialet i skuffens bunn er behandlet for at ingenting skal gli rundt.

BOX ONE+

BOX ONE+

Vil du forbedre opplevelsen, kan du, mot et tillegg, velge Box One+ som finnes for Forma og Stil. Da får du svart treinnredning og to løse, litt mindre treskuffer som du kan plassere hvor du vil i skuffene. Det er både pent og praktisk.

DK

Box Two er standard for DK og inngår allerede fra begynnelsen av. Velger du tilvalget Box Two+, inngår trelokk til de mindre skuffene og tresider til skuffene.

Box Two

Skuffekonsept Box Two

Box Two+

Skuffekonsept Box Two+

BOX TWO

BOX TWO

Har du valgt DK, inngår Box Two uten ekstra kostnad. Her inngår en pent formgitt treinnredning og to løse, litt mindre treskuffer. De kan du plassere hvor du vil i skuffene. Hele følelsen ånder av stil og funksjon.

BOX TWO+

BOX TWO+

For å forsterke følelsen ytterligere kan du, mot et tillegg, velge Box Two+.
Da inngår to trelokk til de små, løse treskuffene og tresider til skuffene. Tresidene gir en illusjon av at hele skuffen er av tre. For øvrig er skuffens  innredning som Box Two.